Dorotka Napisano 28 Listopada 2019 Share Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) Czołem! Leopard czeka na malowanie, do którego zupełnie nie mam ochoty się zabrać. Wziąłem się więc za Merkavę i wydłubałem trochę zawieszenia (z naciskiem na trochę). Wiele plastiku z tego Menga nie zostanie, ale za to zabawa zapowiada się przednia. Dodatki to głownie Voyager plus E.T. Aktualizacji za często nie należy się spodziewać, w każdym bądź razie zajawkowo odpalam temat... Edytowane 28 Listopada 2019 przez Dorotka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2019 Share Napisano 28 Listopada 2019 Koszerne pojazdy zawsze mnie interesują. Mając na uwadze Twoje poprzednie dokonania, to z wielką chęcią popatrzę. Oczywiście na POMALOWANEGO Leoparda również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Listopada 2019 Share Napisano 28 Listopada 2019 Będzie ciekawie az chyba rozpakuje swoją merkave 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2019 Zaczynam widzieć koniec prac nad zawieszeniem... Czwarty amortyzator wędruje do poprawki Generalnie ten model jest mocno powalony... Większość kołków nie pasuje do dziur. Żaden problem, ale irytujące... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Kółka z poniszczonymi bandażami od asr.models... Bardzo fajne, choć żeby je zamontować w jakiś normalny sposób trzeba poszerzyć gumowe "wkładki", czy jak to się tam nazywa Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Grudnia 2019 Share Napisano 3 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Grudnia 2019 Share Napisano 3 Grudnia 2019 Kółka ciekawe, jak na nie wpadłeś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Kółka ciekawe, jak na nie wpadłeś..? Cudu nie było, wypatrzyłem w necie Robią różne, nabyłem trzy komplety... Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 Osłony boczne "w trakcie"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 Nie ma to jak "wyklejanie" 1 mm cyferek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Podoba mnie się to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Ponumerowales sobie części, żeby się nie pogubić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Wklejanie 1mm cyferek, a w tytule "na luzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, zipster napisał: Wklejanie 1mm cyferek, a w tytule "na luzie" Nieprawda! W tytule jest na "mniejszym luzie" Części nie numerowałem, ale z ciekawości policzyłem... W osłonach jest ich 398. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Czyli mniejszy luz ma wymiar 1 mm cyferki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Boję się myśleć co jest "na spince", okopcenia lufy za pomocą prawdziwego dymu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 Teraz, zipster napisał: Boję się myśleć co jest "na spince", okopcenia lufy za pomocą prawdziwego dymu? Nie wiem... Nigdy nie robiłem "na spince" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Piknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 7 minut temu, Bengal napisał: Piknie Dzięki, nawet dość szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Godzinę temu, Dorotka napisał: Dzięki, nawet dość szybko idzie Właśnie bardzo szybko, zaraz malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 14 minut temu, Bengal napisał: Właśnie bardzo szybko, zaraz malowanie Czego? Chyba kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 42 minuty temu, Dorotka napisał: Czego? Chyba kół Może być kół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) W połowie "drogi"... Nomen omen Voyager skopał te duże śruby, w oryginale mają one jeszcze promieniste nacięcia... No ale trudno będę musiał z tym żyć Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 24 minuty temu, Dorotka napisał: No ale trudno będę musiał z tym żyć ale jakie to życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Z takim podejściem i ręką do roboty, to byś się z humvee zabrał i pozamiatał w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi