p_bladek Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Modelik wrzucam jeszcze raz ponieważ Photobucket nie wyswietla zdjęć i mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Generalnie sporo rekodzieła i odrobinę dodatków. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted December 5, 2019 Super Moderator Share Posted December 5, 2019 6 minut temu, p_bladek napisał: mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Nie załapał, ponieważ dopiero skończyłem przenosić warsztaty i kilka galerii. Mimo wszystko ja też pracuję i mam rodzinę przez co nie mam za dużo czasu. Nie wiem po co zakładać nowy temat, jak można podmienić zdjęcia w byłej galerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 (edited) 3 minuty temu, jawkers napisał: Nie załapał, ponieważ dopiero skończyłem przenosić warsztaty i kilka galerii. Mimo wszystko ja też pracuję i mam rodzinę przez co nie mam za dużo czasu. Nie wiem po co zakładać nowy temat, jak można podmienić zdjęcia w byłej galerii. To poproszę o przeniesienie i podmianę, bo edycje sa wyłączone od paru lat. Niepotrzebnie odbierasz to personalnie Edited December 5, 2019 by p_bladek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Super, pdoba mnie się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_Bar Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 2 godziny temu, p_bladek napisał: Modelik wrzucam jeszcze raz ponieważ Photobucket nie wyswietla zdjęć i mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Generalnie sporo rekodzieła i odrobinę dodatków. Te "spakowane" cholery ładnie wyglądają, ale... ja musiałbym robić 2 sztuki (bo jednak co pełna średnica wirnika to pełna średnica ) Model super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 1 minutę temu, Kon_Bar napisał: Te "spakowane" cholery ładnie wyglądają, ale... ja musiałbym robić 2 sztuki (bo jednak co pełna średnica wirnika to pełna średnica ) Model super Ale po co? Zrób rozkładane 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Model super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts