p_bladek Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Modelik wrzucam jeszcze raz ponieważ Photobucket nie wyswietla zdjęć i mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Generalnie sporo rekodzieła i odrobinę dodatków. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2019 Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2019 6 minut temu, p_bladek napisał: mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Nie załapał, ponieważ dopiero skończyłem przenosić warsztaty i kilka galerii. Mimo wszystko ja też pracuję i mam rodzinę przez co nie mam za dużo czasu. Nie wiem po co zakładać nowy temat, jak można podmienić zdjęcia w byłej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, jawkers napisał: Nie załapał, ponieważ dopiero skończyłem przenosić warsztaty i kilka galerii. Mimo wszystko ja też pracuję i mam rodzinę przez co nie mam za dużo czasu. Nie wiem po co zakładać nowy temat, jak można podmienić zdjęcia w byłej galerii. To poproszę o przeniesienie i podmianę, bo edycje sa wyłączone od paru lat. Niepotrzebnie odbierasz to personalnie Edytowane 5 Grudnia 2019 przez p_bladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Super, pdoba mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 2 godziny temu, p_bladek napisał: Modelik wrzucam jeszcze raz ponieważ Photobucket nie wyswietla zdjęć i mój temacik nie załapał się do przeniesienia do tego działu. Generalnie sporo rekodzieła i odrobinę dodatków. Te "spakowane" cholery ładnie wyglądają, ale... ja musiałbym robić 2 sztuki (bo jednak co pełna średnica wirnika to pełna średnica ) Model super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 1 minutę temu, Kon_Bar napisał: Te "spakowane" cholery ładnie wyglądają, ale... ja musiałbym robić 2 sztuki (bo jednak co pełna średnica wirnika to pełna średnica ) Model super Ale po co? Zrób rozkładane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi