AlbertO Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 2 godziny temu, Wymysl napisał: Pogodzę Was. Ani Sz, ani M, tylko pisane T Lingwistą to Ty nie będziesz jak widzisz tam literę "T" To jest M jak napisał kolega Pionyx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) . Edytowane 21 Marca przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: To akurat do niczego się nie przyda, bo na pudełku nie ma bukw. Tam są zwyczajnie tzw "russian fonts", czyli zwykłe litery stylizowane na bukwy. Jak-41M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca (edytowane) brakuje do kompletu ulubionego od czasów "Polowania na Czerwony Październik" odwróconego R Edytowane 22 Marca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Airfixowe "oficjalne odpudełkowanie" Jaguara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Czyżby dwumiejscowy też był w planach nie wspominając GR.3 oraz A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 26 minut temu, mirage3 napisał: Czyżby dwumiejscowy też był w planach nie wspominając GR.3 oraz A Wszystko na to wskazuje, podział kadłuba jak w średniowiecznym Frog/NOVO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Dora Wings wraca z Morane 406. Tym razem Fin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca (edytowane) cichaczem do sklepów wjechał polski Lim-5: https://www.mojehobby.pl/products/MiG-17F-LIM-5-Fresco-C-Poland-Cuba-Angola-Limited-Edition-Basic-Kit.html? Edytowane 24 Marca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 56 minut temu, Qz9 napisał: cichaczem do sklepów wjechał polski Lim-5: https://www.mojehobby.pl/products/MiG-17F-LIM-5-Fresco-C-Poland-Cuba-Angola-Limited-Edition-Basic-Kit.html? Tak cichaczem, że jest dostępny od zeszłego roku Chyba Banzai zakrzywia czas i przestrzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Sorki bo nie ogarniam, o co chodzi z Banzai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 5 godzin temu, Qz9 napisał: Sorki bo nie ogarniam, o co chodzi z Banzai? Banzai - Sklep modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) To wiem ale co to ma wspólnego z moim postem o Limie? Edytowane 25 Marca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 3 godziny temu, Qz9 napisał: To wiem ale co to ma wspólnego z moim postem o Limie? To że można było kupić ten model w zeszłym roku ? Co zresztą napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 29 minut temu, mirage3 napisał: To że można było kupić ten model w zeszłym roku ? Co zresztą napisałem... Ale w linkowanym MojeHobby też. Nawiasem mówiąc, jak wypadają merytorycznie instrukcja malowania i kalki w tym zestawie? Złe języki na zachodnich forach mówią, że w tych Migach nie ma żadnej opcji malowania/oznakowania bez merytorycznych wpadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Ale w linkowanym MojeHobby też. Nawiasem mówiąc, jak wypadają merytorycznie instrukcja malowania i kalki w tym zestawie? Złe języki na zachodnich forach mówią, że w tych Migach nie ma żadnej opcji malowania/oznakowania bez merytorycznych wpadek. Niestety nie jestem w stanie tego zweryfikować bo akurat kalki to jest dla mnie najmniejszy problem. Większym rozczarowaniem imho jest zestaw premium z drukowanymi elementami oraz kalka 3D do kokpitu. Jedyny pozytyw to ładne pylony i wyrzutnie rakiet reszta mocno średnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Jedyny pozytyw to ładne pylony i wyrzutnie rakiet reszta mocno średnia... których notabene nie stosowaliśmy w LIM-ach 5 tylko dopiero w LIM-6 BIS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 24 minuty temu, Flachenty napisał: których notabene nie stosowaliśmy w LIM-ach 5 tylko dopiero w LIM-6 BIS Zgadza się ale dla kronikarskiego obowiązku wspominam bo są całkiem ładne BTW Może AWC zainteresuje się jakąś fajną konwersja na LIMa-6Bis do modelu AMMO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) A Ok, teraz ogarniam. Banzai to żart oni wypisują do sprzedaży modele których i przez rok nie mają. Ale „po cichu” podtrzymuję, jakoś nie odnotowałem że to już we wrześniu ubiegłego roku było w Mojehobby. Gapa ze mnie co najmniej Edytowane 25 Marca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 3 godziny temu, mirage3 napisał: Może AWC zainteresuje się jakąś fajną konwersja na LIMa-6Bis do modelu AMMO... Po zeszłorocznej rozmowie na Babarybie mogę powiedzieć, że są to raczej płonne nadzieje, choć oczywiście "nie można wykluczyć". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) Dora Wings wypuszcza Bobra na pływakach Zapowiadają panierkę w takich smakach: Edytowane 25 Marca przez Wojtu204 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Godzinę temu, Andzin napisał: Po zeszłorocznej rozmowie na Babarybie mogę powiedzieć, że są to raczej płonne nadzieje, choć oczywiście "nie można wykluczyć". Może na nadchodzącej coś się zmieni w postrzeganiu tematu LIMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) No nie wiem, może niech AWC dowiezie najpierw obiecane jeszcze w tamtym roku konwersje? Mig-29 UB np? Z tego co wiem to chyba AMMO nie za bardzo zadowolone ze sprzedaży, nie widać, żeby się coś dalej działo ;( A konwersje to myślę, że SBS jest lepszym adresem do wnoszenia próśb Edytowane 25 Marca przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Takie coś będzie ponoć tylko dla rezydentów CHRL i nie ma co u nich temat popularny na co wskazuje nazwa zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi