Matys Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Korzystając dzisiaj z okazji i z nieco lepszego światła zrobiłem też zdjęcia mojego Mi-24. Tutaj było trochę wkładu własnego, szczególnie w przypadku anten i wnętrza, do tego zestaw mastera z pitotem i działkiem. Podobnie jak wczorajszy MD500 ten też malowany pędzlem. A na koniec kilka zdjęć wnętrza, które szczęśliwie znalazłem na dysku: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Skąd te butle masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 Butelki z zestawu Alexminiatures, znalazłem kiedyś na Martoli. Nie wiem jak teraz z dostępnością czy czasem oczekiwania na zamówienie, w sumie sam bym chętnie jeszcze zamówił jeden zestaw. Skrzynka i plecaki z tego samego zestawu, karabiny wycięte z zestawów figurek Zvezdy HotWar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Ten zestaw? https://www.martola.com.pl/pl142/produkty73854/russian_equipment_accesories_set 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 Godzinę temu, Grzes napisał: Ten zestaw? https://www.martola.com.pl/pl142/produkty73854/russian_equipment_accesories_set Tak jest, ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 ładny , ale za czysty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 23 minuty temu, Adamsky napisał: ładny , ale za czysty Wreszcie ktoś na tym forum mówi z sensem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Grzesio one w standardzie są uwalone moje foto https://www.airplane-pictures.net/photo/112870/271-poland-army-mil-mi-24d/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 12 minut temu, Adamsky napisał: Grzesio one w standardzie są uwalone moje foto https://www.airplane-pictures.net/photo/112870/271-poland-army-mil-mi-24d/ Ależ ja o tym dobrze wiem... Uśmiałem się w 2014 jak usłyszałem na konkursie w Bytomiu, że mam zbytnią tendencję do brudzenia modeli... I śmigłowce się nie brudzą Wziąłem sobie to do serca, a po czterech latach było już znacznie lepiej... ...Nauczyłem się brudzić modele... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Model świetny , wstawiam lajka . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Podoba Mi się Gratki za malowanie pędzlem. Ładnie wyszło. Co do brudzenia. Podoba mi się jak jest. Jedno ale...Tablice. Wydaje mi się, że nasze Mi mają je jeszcze niebieskie i to z ruskimi napisami. Widziałem ostatnio takiego w Gdyni na pokazach, tylko nie wiem jaki nr boczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2019 Tablice weryfikowałem, dostałem informację tu na forum, że zielone Mi po modernizacji mają przerobione kokpity do noktowizji, a zatem już czarne. Wcześniej na pewno miały turkusowe. Osobiście nie lubię przesadnie brudnych modeli, dlatego mój wygląda jak wygląda - okopceń nie można sobie odpuścić więc je zrobiłem. Wiem, że można pójść bardziej ekstremalnie przy większości maszyn, ale ja staram się je robić w raczej stonowanym weatheringu. Nie całkiem czyste, bo to też źle wygląda, ale na pewno też nie z drugiego końca spektrum. Generalnie cieszę się, że model w miarę ciepło przyjęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Grudnia 2019 Share Napisano 19 Grudnia 2019 Piękny helikopter, moje ulubione malowanie, i bardzo fajnie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi