jacek Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) Ośmielony brakiem mocno negatywnych komenatarzy postanowiłem pokazać resztę swoich wypocin na tym zacnym forum. Proszę śmiało wytykajcie wszystkie byki. Bez tej wiedzy nie zrobię kroku dalej. Reszta w innych galeriach. Edited December 10, 2019 by jacek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 To samo, co przy Zero - nieciekawe oświetlenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszek Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Witam Mam kilka modeli do wykonania na zamówienie oczywiście odpłatnie skal 1/48 2 wojne w przewadze niemieckie. Czy może pan by się podjął tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Fajny!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Kapitalny model, aż miło popatrzeć. Mega by wyglądał na podstawce scenicznej z figurkami dla oddania skali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 (edited) W dniu 16.02.2020 o 13:28, Desaxe napisał: Kapitalny model, aż miło popatrzeć. Mega by wyglądał na podstawce scenicznej z figurkami dla oddania skali Ponieważ przyszło studio do zdjęć to jest dobry pretekst żeby poćwiczyć troszkę z aparatem.Niestety model jest troszkę zakurzony i to psuje nieco efekt końcowy. To rezultaty; Edited February 18, 2020 by jacek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abominus Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 No modelik pierwsza klasa. Na perfekt Nie wiem tylko czy kolor bomb jest odpowiedni? Ogólnie prezentuje się świetnei. Dodałbym jeszcze swastę na statecznik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksc Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Godzinę temu, Abominus napisał: No modelik pierwsza klasa. Na perfekt Nie wiem tylko czy kolor bomb jest odpowiedni? Ogólnie prezentuje się świetnei. Dodałbym jeszcze swastę na statecznik. Tak, swastykę koniecznie. Same krzyże mogłyby sugerować że to był samolot niemiecki, a przecież każdy wie, że nie był to samolot niemiecki tylko nazistowski 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 A za sterami nie powinien siedziec Hitler??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kola Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Bardzo fajny model. Podoba mi się! Skoro ten kurz Ci przeszkadza to trzeba było jakimś pędzelkiem go przed pstrykaniem potraktować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts