jacek Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Ośmielony brakiem mocno negatywnych komenatarzy postanowiłem pokazać resztę swoich wypocin na tym zacnym forum. Proszę śmiało wytykajcie wszystkie byki. Bez tej wiedzy nie zrobię kroku dalej. Reszta w innych galeriach. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez jacek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 To samo, co przy Zero - nieciekawe oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszek Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Witam Mam kilka modeli do wykonania na zamówienie oczywiście odpłatnie skal 1/48 2 wojne w przewadze niemieckie. Czy może pan by się podjął tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Fajny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Kapitalny model, aż miło popatrzeć. Mega by wyglądał na podstawce scenicznej z figurkami dla oddania skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 18 Lutego 2020 Autor Share Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 16.02.2020 o 13:28, Desaxe napisał: Kapitalny model, aż miło popatrzeć. Mega by wyglądał na podstawce scenicznej z figurkami dla oddania skali Ponieważ przyszło studio do zdjęć to jest dobry pretekst żeby poćwiczyć troszkę z aparatem.Niestety model jest troszkę zakurzony i to psuje nieco efekt końcowy. To rezultaty; Edytowane 18 Lutego 2020 przez jacek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 No modelik pierwsza klasa. Na perfekt Nie wiem tylko czy kolor bomb jest odpowiedni? Ogólnie prezentuje się świetnei. Dodałbym jeszcze swastę na statecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Godzinę temu, Abominus napisał: No modelik pierwsza klasa. Na perfekt Nie wiem tylko czy kolor bomb jest odpowiedni? Ogólnie prezentuje się świetnei. Dodałbym jeszcze swastę na statecznik. Tak, swastykę koniecznie. Same krzyże mogłyby sugerować że to był samolot niemiecki, a przecież każdy wie, że nie był to samolot niemiecki tylko nazistowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 26 Lutego 2020 Autor Share Napisano 26 Lutego 2020 A za sterami nie powinien siedziec Hitler??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 Bardzo fajny model. Podoba mi się! Skoro ten kurz Ci przeszkadza to trzeba było jakimś pędzelkiem go przed pstrykaniem potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi