Bartosz.B Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) Tu mnie jeszcze nie było Słuchy mnie doszły że w tym dziale najszybciej można naumiec się malować. Rozpoczynam budowę czolgutka by podszkolić swoje umiejętności malarskie, ma to być szybki projekt, mało klejenia dożo malowania. W zasadzie model jest już prawie sklejony, obecnie czekam aż szpachla wyschnie by móc ją oszlifować i wszystko zapodkładować. No i nie zdradzam okrętowców bo model ma stery i śruby, ale kazali mi się wynosić z piaskownicy z karaluchem na dwóch glistach Edited December 15, 2019 by Bartosz.B 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 9 minut temu, Bartosz.B napisał: ale kazali mi się wynosić z piaskownicy z karaluchem na dwóch glistach Gała jednak trzyma swoje stadko "na krótko" No, niezły "chaziaj". Nie boi się, że mu owieczki z Aurory "wyszczelą" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz.B Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Stado ma się dobrze i niedługo poprzez swoją ekspensie zajmie całe internety 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 13 minut temu, Bartosz.B napisał: niedługo poprzez swoją ekspensie zajmie całe internety Jeden "desantnik" to wleciał do galerii lotniczych ale jakoś na dłużej to się nie ostał A szkoda, bo te małe japońce wyszły mu zarąbiście 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 45 minut temu, abtb napisał: Jeden "desantnik" to wleciał do galerii lotniczych ale jakoś na dłużej to się nie ostał A szkoda, bo te małe japońce wyszły mu zarąbiście Spokojnie, to był tylko zwiad Bartoszu, a Ty może byłbyś tak łaskaw i nie zdradzał planów imperium! Czeka Cię chłosta i nadzienie na gumowy pal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz.B Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Chłosta, gumowy pal... robi się ciekawie tak jakby japońsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) 15 minut temu, Bartosz.B napisał: Chłosta, gumowy pal... robi się ciekawie tak jakby japońsko Bo ważne by trzymać się tematyki, czołg japoński, to i kara będzie jakby japońska Przy okazji może trochę bardziej wczujesz się w klimat Dobra koniec gadania, bierz się do roboty. Za jakiś czas też zagoszczę w tym dziale, coby ludzie mogli się ze mnie śmiać Edited December 15, 2019 by chudyhunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 (edited) 14 godzin temu, chudyhunter napisał: Bo ważne by trzymać się tematyki, czołg japoński, to i kara będzie jakby japońska Przy okazji może trochę bardziej wczujesz się w klimat Rany Julek... To życzę powodzenia w budowie i malowaniu, bo jak się za bardzo wczujesz w klimat a nie wyjdzie, to strach pomyśleć co będziesz musiał zrobić Edited December 16, 2019 by TAW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Będziesz go robił z zamontowanymi pływakami czy bez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz.B Posted January 5, 2020 Author Share Posted January 5, 2020 Będzie wykonany z zamontowanymi pływakami. ... tym czasem. bawię się i eksperymentuje, zapodkładowałem to co miałem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts