Bartosz.B Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Tu mnie jeszcze nie było Słuchy mnie doszły że w tym dziale najszybciej można naumiec się malować. Rozpoczynam budowę czolgutka by podszkolić swoje umiejętności malarskie, ma to być szybki projekt, mało klejenia dożo malowania. W zasadzie model jest już prawie sklejony, obecnie czekam aż szpachla wyschnie by móc ją oszlifować i wszystko zapodkładować. No i nie zdradzam okrętowców bo model ma stery i śruby, ale kazali mi się wynosić z piaskownicy z karaluchem na dwóch glistach Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 9 minut temu, Bartosz.B napisał: ale kazali mi się wynosić z piaskownicy z karaluchem na dwóch glistach Gała jednak trzyma swoje stadko "na krótko" No, niezły "chaziaj". Nie boi się, że mu owieczki z Aurory "wyszczelą" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Stado ma się dobrze i niedługo poprzez swoją ekspensie zajmie całe internety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 13 minut temu, Bartosz.B napisał: niedługo poprzez swoją ekspensie zajmie całe internety Jeden "desantnik" to wleciał do galerii lotniczych ale jakoś na dłużej to się nie ostał A szkoda, bo te małe japońce wyszły mu zarąbiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 45 minut temu, abtb napisał: Jeden "desantnik" to wleciał do galerii lotniczych ale jakoś na dłużej to się nie ostał A szkoda, bo te małe japońce wyszły mu zarąbiście Spokojnie, to był tylko zwiad Bartoszu, a Ty może byłbyś tak łaskaw i nie zdradzał planów imperium! Czeka Cię chłosta i nadzienie na gumowy pal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Chłosta, gumowy pal... robi się ciekawie tak jakby japońsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, Bartosz.B napisał: Chłosta, gumowy pal... robi się ciekawie tak jakby japońsko Bo ważne by trzymać się tematyki, czołg japoński, to i kara będzie jakby japońska Przy okazji może trochę bardziej wczujesz się w klimat Dobra koniec gadania, bierz się do roboty. Za jakiś czas też zagoszczę w tym dziale, coby ludzie mogli się ze mnie śmiać Edytowane 15 Grudnia 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) 14 godzin temu, chudyhunter napisał: Bo ważne by trzymać się tematyki, czołg japoński, to i kara będzie jakby japońska Przy okazji może trochę bardziej wczujesz się w klimat Rany Julek... To życzę powodzenia w budowie i malowaniu, bo jak się za bardzo wczujesz w klimat a nie wyjdzie, to strach pomyśleć co będziesz musiał zrobić Edytowane 16 Grudnia 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Będziesz go robił z zamontowanymi pływakami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Będzie wykonany z zamontowanymi pływakami. ... tym czasem. bawię się i eksperymentuje, zapodkładowałem to co miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi