Xmen Napisano 22 Grudnia 2019 Napisano 22 Grudnia 2019 Przedstawiam następny zlepiony model.Zrobiony prawie prosto z pudła.Wymieniłem tablicę zestawową na Yahu i dodałem pasy w kabinie.Trochę "baboli" jest ale na półeczkę w sam raz pasuje. Można szczelać. Ps.Wiem że jest za czysty i nie odrapany ale tak chciałem.Zdjęcia takie sobie ale niedoskonałości warsztatu trzeba jakoś ukryć. 7 Cytuj
abtb Napisano 22 Grudnia 2019 Napisano 22 Grudnia 2019 Bardzo ciekawy japoniec. Schemat malowania bardzo nietypowy, bardzo mi się podoba. Jestem na TAK Może jednak wrócę do robienia japońców 1 1 Cytuj
kapsel Napisano 22 Grudnia 2019 Napisano 22 Grudnia 2019 Świetny Toryu w ciekawym malowaniu. Podoba mi się bardzo. Ładna perełka w kolekcji 1 Cytuj
mig Napisano 22 Grudnia 2019 Napisano 22 Grudnia 2019 Mnie również się podoba. Ciekawe malowanie. 1 Cytuj
Marek K Napisano 22 Grudnia 2019 Napisano 22 Grudnia 2019 Dziwne camo, chodzi i o przebarwienia i spaliny na skrzydłach. TEMAT i sklejenie ok. 1 Cytuj
tlb Napisano 27 Grudnia 2019 Napisano 27 Grudnia 2019 Mnie się podoba. Własnie taki bez odrapań i innych "bajerów". Samolot ma być samolotem, a nie latającym szrotem. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi