Xmen Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Przedstawiam następny zlepiony model.Zrobiony prawie prosto z pudła.Wymieniłem tablicę zestawową na Yahu i dodałem pasy w kabinie.Trochę "baboli" jest ale na półeczkę w sam raz pasuje. Można szczelać. Ps.Wiem że jest za czysty i nie odrapany ale tak chciałem.Zdjęcia takie sobie ale niedoskonałości warsztatu trzeba jakoś ukryć. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Bardzo ciekawy japoniec. Schemat malowania bardzo nietypowy, bardzo mi się podoba. Jestem na TAK Może jednak wrócę do robienia japońców 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Świetny Toryu w ciekawym malowaniu. Podoba mi się bardzo. Ładna perełka w kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Mnie również się podoba. Ciekawe malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Dziwne camo, chodzi i o przebarwienia i spaliny na skrzydłach. TEMAT i sklejenie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Mnie się podoba. Własnie taki bez odrapań i innych "bajerów". Samolot ma być samolotem, a nie latającym szrotem. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi