Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Pierwszy od kilkudziesięciu lat (jak te lata lecą) samolot pasażerski (ostatnim była bodaj Caravelle albo Tu-144 w początku lat osiemdziesiątych). Miła odskocznia od wojskowych malowań. Barwy okolicznościowe promujące niegdyś Wielki Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, zatem dzisiaj jakby znowu aktualne :). Kalkomania Revaro, nakładałem je wg instrukcji, a dopiero potem popatrzyłem na fotografie... błąd. Wyszło tak: Pozdrawiam Hubert 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Fajny ten Drim. Masz w planach jeszcze jakiegoś pasażera , czy to tylko tak okazjonalnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Bajka na półce, przełamuje wszystkie inne monotonne malowania... Mi się bardzo podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 A co kalkami nie tak? Ja go robiłem rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2020 31 minut temu, zloty napisał: Fajny ten Drim. Masz w planach jeszcze jakiegoś pasażera , czy to tylko tak okazjonalnie? Myślę, że zrobię - ale raczej coś z międzywojnia lub tuż po. Jakoś współczesne pasażery mnie nie ciągną. Dzięki za pozytywne komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2020 1 minutę temu, Tazman79 napisał: A co kalkami nie tak? Ja go robiłem rok temu... Logotypy na gondolach silników, instrukcja każe je przykleić w złych miejscach, spore przesunięcie. Poza tym - są OK. I przede wszystkim: są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 3 minuty temu, Hubert Kendziorek napisał: Myślę, że zrobię - ale raczej coś z międzywojnia lub tuż po. Jakoś współczesne pasażery mnie nie ciągną. Dzięki za pozytywne komentarze! No to Boeing 307 Stratoliner z Rodena jest dla ciebie w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2020 21 minut temu, zloty napisał: No to Boeing 307 Stratoliner z Rodena jest dla ciebie w sam raz. Na razie rozważam DC-3/Li-2. Ale muszę nieco warsztat oczyścić, za dużo na patelni. Dzięki za podpowiedź, ciekawa maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 Godzinę temu, Hubert Kendziorek napisał: Logotypy na gondolach silników, instrukcja każe je przykleić w złych miejscach, spore przesunięcie. Poza tym - są OK. I przede wszystkim: są. Rozumiem, kalki od Revaro są bardzo dobre, mam jeszcze od nich LOTowskie do Tu-154 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Bardzo ładny a na podstawce prezentuje się super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi