Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 Pierwszy od kilkudziesięciu lat (jak te lata lecą) samolot pasażerski (ostatnim była bodaj Caravelle albo Tu-144 w początku lat osiemdziesiątych). Miła odskocznia od wojskowych malowań. Barwy okolicznościowe promujące niegdyś Wielki Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, zatem dzisiaj jakby znowu aktualne :). Kalkomania Revaro, nakładałem je wg instrukcji, a dopiero potem popatrzyłem na fotografie... błąd. Wyszło tak: Pozdrawiam Hubert 5 Cytuj
zloty Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 Fajny ten Drim. Masz w planach jeszcze jakiegoś pasażera , czy to tylko tak okazjonalnie? 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 Bajka na półce, przełamuje wszystkie inne monotonne malowania... Mi się bardzo podoba! 1 Cytuj
Tazman79 Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 A co kalkami nie tak? Ja go robiłem rok temu... Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Napisano 12 Stycznia 2020 31 minut temu, zloty napisał: Fajny ten Drim. Masz w planach jeszcze jakiegoś pasażera , czy to tylko tak okazjonalnie? Myślę, że zrobię - ale raczej coś z międzywojnia lub tuż po. Jakoś współczesne pasażery mnie nie ciągną. Dzięki za pozytywne komentarze! Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Napisano 12 Stycznia 2020 1 minutę temu, Tazman79 napisał: A co kalkami nie tak? Ja go robiłem rok temu... Logotypy na gondolach silników, instrukcja każe je przykleić w złych miejscach, spore przesunięcie. Poza tym - są OK. I przede wszystkim: są. Cytuj
zloty Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 3 minuty temu, Hubert Kendziorek napisał: Myślę, że zrobię - ale raczej coś z międzywojnia lub tuż po. Jakoś współczesne pasażery mnie nie ciągną. Dzięki za pozytywne komentarze! No to Boeing 307 Stratoliner z Rodena jest dla ciebie w sam raz. 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Napisano 12 Stycznia 2020 21 minut temu, zloty napisał: No to Boeing 307 Stratoliner z Rodena jest dla ciebie w sam raz. Na razie rozważam DC-3/Li-2. Ale muszę nieco warsztat oczyścić, za dużo na patelni. Dzięki za podpowiedź, ciekawa maszyna. Cytuj
Tazman79 Napisano 12 Stycznia 2020 Napisano 12 Stycznia 2020 Godzinę temu, Hubert Kendziorek napisał: Logotypy na gondolach silników, instrukcja każe je przykleić w złych miejscach, spore przesunięcie. Poza tym - są OK. I przede wszystkim: są. Rozumiem, kalki od Revaro są bardzo dobre, mam jeszcze od nich LOTowskie do Tu-154 1 Cytuj
mig Napisano 13 Stycznia 2020 Napisano 13 Stycznia 2020 Bardzo ładny a na podstawce prezentuje się super. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi