Stojkovic Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Witajcie, Model na bardzo zaawansowanym etapie budowy. Na dniach będzie w galerii - pozostały tylko do uzupełnienia bambetle i pare miejsc do poprawy. Docelowo ma być to element dioramy z Marderem - stąd nie syfiłem jeszcze zbytnio kół bo chce zgrac je kolorystycznie z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Felga wydaje się za szeroka. Z czego ją pozyskałeś. Kąt podniesienia szyby też do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Jakie kryterium wypowiedzi stosować oglądając ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Po co wozić felgę jako zapas bez ogumienia? Wozisz tak? Znasz kogoś kto tak robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 Mi się podoba, może tylko trochę za bardzo ztyrany, takie już marcowe roztopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) 21 godzin temu, _OldMan_ napisał: Felga wydaje się za szeroka. Z czego ją pozyskałeś. Kąt podniesienia szyby też do poprawy. 1/35 BitsKrieg BK-055 Kubelwagen / Schwimmwagen Common Wheel Rim 9 godzin temu, TerraIncognita napisał: Po co wozić felgę jako zapas bez ogumienia? Wozisz tak? Znasz kogoś kto tak robi? tak Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Stojkovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 Ja wożę felgę w bagażniku. Fatalnie rozdarłem oponę i już trzy tygodnie szukam takiej samej. To nic dziwnego. Pojazd jest bardzo Ok. A szyba? Można poprawić. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2020 Do dyskusji dodam jeszcze trzy fotki bo dużo ważą. Na feldze będzie nawinięty łańcuch. Fotele z przodu rozjaśniła mi na zdjęciu lampa - zarówno te z tyłu jak i z przodu są w tym samym odcieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 a ja to jestem ciekaw tego Mardera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 Mader już zrobiony przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2020 Piotrowi chodzi o drugiego, którego mam do zrobienia w składziku. Na ten moment nie dość, że felga została, to jeszcze łańcuch doszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 Może dorobisz jakieś śruby, żeby ta felga się trzymała budy? Czy to tym łańcuchem ją uwiązali? O resztę detali nie pytam bo zakładam, że model lajtowy miał być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2020 Model ma w zasadzie być elementem dioramy, więc bez spinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Lutego 2020 Autor Share Napisano 6 Lutego 2020 Tył powoli się zapełnia gratami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 6 Lutego 2020 Share Napisano 6 Lutego 2020 Łosz dalej ten brazowy MIG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Lutego 2020 Autor Share Napisano 6 Lutego 2020 Dokładnie ten sam. Bardzo lubię ten odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi