czak45 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Cześć. Zapraszam do oglądania. Brat bliźniak wylądował na froncie wschodnim. Warsztat Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Fajna scenka tylko jak dla mnie ten piasek za bardzo monotonny. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Przemaluj mundur fryca ,w rejonach bardzo ciepłych w dzień noszono jasno oliwkowe sorty które potem pod wpływem słońca jaśniały reszta jak zawsze bez zastrzeżeń pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Dla mnie pierwsza fotka jak z bundesarchiv. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Fajnie zobaczyć kolejną twoją pracę - jak zawsze cieszy oko. Brakuje mi trochę nawianego na pojazd i dookoła piachu ale to takie marudzenie. Z czego zrobiłeś tą piaskową powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2020 Piasek zrobiony z gładzi gipsowej. Na to kolor bazowy, potem sidolux i delikatny wash z pigmentu Agamy "błoto" i utrwalony matem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Te szwy na nogach wielbłąda wyglądają trochę słabo. Poza tym podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2020 Wielbłąd i figurka czołgisty to gumiaki i szwy ciężkie do usunięcia. Jedyne co to ostrą żyletką można powalczyć. Papier ścierny nie sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Zgodzę się z Andrzej_LK w kwestii piachu. Powinien być trochę nawiany na pojazd od strony skarpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi