Cypis Napisano Wtorek o 09:26 Share Napisano Wtorek o 09:26 gratka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Wtorek o 09:34 Share Napisano Wtorek o 09:34 28 minut temu, Grzes napisał: ten portal to e-bay, olx, allegro, czy jakiś inny? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 10:10 Share Napisano Wtorek o 10:10 35 minut temu, giberes napisał: Tak Tak. Ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 10:15 Share Napisano Wtorek o 10:15 39 minut temu, giberes napisał: Godzinę temu, Grzes napisał: ten portal to e-bay, olx, allegro, czy jakiś inny? Tak Dziękuję. Wreszcie jakiś konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Wtorek o 12:39 Share Napisano Wtorek o 12:39 4 godziny temu, BRAVO112 napisał: Ale i tak wydajemy najlepsze modele kartonowe na świecie A odnosnie znanego portalu-najlepiej dzialaja filtry : wpiszesz maly Modelarzt Po-2 i dostaniesz wszystko zaproponowane tylko nie Po-2... A może trzeba wpisać "mały" z dużej litery? Tak wpisany Po 2 się pojawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Wtorek o 17:11 Share Napisano Wtorek o 17:11 4 godziny temu, India napisał: A może trzeba wpisać "mały" z dużej litery? Tak wpisany Po 2 się pojawił... Ja wpisywałem małymi literami i się normalnie pojawie : https://allegro.pl/produkt/lekki-bombowiec-nocny-po-2-maly-modelarz-1-1973-de2e75e0-38d2-4249-b44f-1bef3d10868f?srsltid=AfmBOoodQWXKOTgwS75K-0rPyu-83Ez-VaTesmCLSWUIQXYc5kPRxc2r&dd_referrer=&offerId=18211354074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 17:21 Share Napisano Wtorek o 17:21 2 minuty temu, Slawek_26869 napisał: Ja wpisywałem małymi literami i się normalnie pojawie : Dokładnie. Wielkie czy małe litery nie mają znaczenia w tym konkretnym przypadku. Zwróciliście uwagę, że model jest w kategorii: szkutnictwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Wtorek o 17:34 Share Napisano Wtorek o 17:34 Wiem jak trzeba wpisywac Tylko Ta ich a....growa AI tak szuka... Pociaka w końcu znalazlem miedzy zaglowcami i F16... No ale Cena zaporowa jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Wtorek o 17:42 Share Napisano Wtorek o 17:42 20 minut temu, Grzes napisał: Dokładnie. Wielkie czy małe litery nie mają znaczenia w tym konkretnym przypadku. Zwróciliście uwagę, że model jest w kategorii: szkutnictwo? Bo to tak latająca łódka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 18:50 Share Napisano Wtorek o 18:50 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: a....growa AI No kurcza, tego to ja już nie rozkminię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Wtorek o 19:03 Share Napisano Wtorek o 19:03 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: No ale Cena zaporowa jak dla mnie... Szukaj reprintów są dużo tańsze no chyba że jesteś takim puryrańskim wintydżystą i musi być oryginał z 1973roku ale wówczas faktycznie cena zwala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Wtorek o 22:47 Share Napisano Wtorek o 22:47 Top napisze wyraznie: allegrowa sztuczna inteligencja Dziwne ze pozostalismy przy nazwie/skrócie angielskim W niem jest po prostu KI czyli dokladnie künstliche Intelligenz Do reprintow mam dojscie Ale jednak chcialbym miec original z 1973 Nie bedzie budowany tylko miany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 11 godzin temu, BRAVO112 napisał: ...jednak chcialbym miec original z 1973 Nie bedzie budowany tylko miany Lo panie toć to barbarzyństwo podnieść rękę z nożyczkami na takie relikwie. Też mam kilka takich wintydżów i leżą sobie spokojnie w archiwum. Kiedyś zbiesiłem się i pociąłem Garlanda a teraz jednak żałuję, muszę odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, jmx62 napisał: jednak żałuję, muszę odkupić. Jest szczery żal, a jak nastąpi odkupienie, to może doświadczysz i rozgrzeszenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, jmx62 napisał: .......muszę odkupić. https://allegro.pl/produkt/maly-modelarz-niszczyciel-eskortowy-garland-1975-rok-nr-6-a2730b7c-6919-4fe1-8306-b6246ead9608?offerId=18271895385 tylko 40 złociszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Dzięki, wiem widziałem, na olx można uszczelić czasami nawet poniżej 3dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, jmx62 napisał: na olx można uszczelić czasami nawet poniżej 3dyszek ale można i tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu W dniu 26.01.2026 o 22:14, Grzes napisał: Tak było! Pamiętam nawet dokładnie, że podwójny model Małego Modelarza 10/11 1986 z sowieckim krążownikiem ZOP "Mińsk" wyszedł dopiero w połowie 1987. Ale kilka innych ówczesnych PRL-owskich magazynów też miało paromiesięczne opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Mińska mam sklejonego ale leży na strychu w stanie jak rosyjska flota... Rozkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Szkodnik napisał: Mińska mam sklejonego Samolotki też zrobiłeś? Edytowane 17 godzin temu przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Szkodnik napisał: Mińska mam sklejonego ale leży na strychu w stanie jak rosyjska flota... Rozkładu. Jeszcze był śmigłowcowiec Moskwa z małymi Kamowami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu (edytowane) Były tylko krótko bo odleciały gdzieś w przestworza ale za to Swordfishe na HMS Ark Royal do tej pory stoją. MM 11-12/90 rok Edytowane 14 godzin temu przez Szkodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi