jmx62 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Grzes napisał: Tych MM to nawet nie wiedziałem, że są... za to już miałem zrobionego. W tym modelu, o ile pamiętam element osłony silnika był szary zamiast czerwony i trzeba go było malować. Jest jeszcze numer z RWD-4 i -5. A nie było takich z niemalowaną osłoną silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, jmx62 napisał: Jest jeszcze numer z RWD-4 i -5. Oj, trochę ich było, RWD-2, -4, -5bis, -6. -8, -9. -10, -13, -17. Ciekawostką jest to, że w 1969 zrobili model z poprawnymi kolorami napisów... ...a potem przez wiele lat utarła się kolorystyka czarna, łącznie z ich modelem z 1996 Zwróćcie uwagę na dopisek na żółtym pasku. Dziś, nie dość, że z przedmiotu zostały zgliszcza, to który z dzieciaków zrobiłby taki model... 2 godziny temu, jmx62 napisał: A nie było takich z niemalowaną osłoną silnika? Kurde... nie wiem! Ale samoloty, które widziałem na fotkach miały czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Był jeszcze RWD-14 Czapla ale chyba Mały Modelarz tego samolotu nie wydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi