Panzer4 Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Dobiegłem do końca... Teraz do gablotki i do teścia do witryny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Bardzo ładny "szkrabik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Radek model jest zajepiękny i cacany. Rewelacyjne odcienie kolorów. A lot był transatlantic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Fajny model i fajne zdjecia. Super wyszedl. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 piękny model. Tylko się trochę rzuca w oczy malowanie słupków kabinki. Ale to pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Ależ to jest świetne! Po prostu radość na coś takiego popatrzeć, dzięki:) Pozdrawiam, Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Lutego 2020 Autor Share Napisano 25 Lutego 2020 Dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowa. Tym bardziej że jestem świadomy błędów i niedoskonałości tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi