MaciejW Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) Cześć, trochę zajęło mi skończenie tego modelu. Oczywiście nie obyło się bez wpadek. Z finalnego efektu jestem zadowolony. Dodatki: blaszki, lufa i antena z abera, skrzynia z eureki, kanistry z miniartu, friule. Wielkie dzięki dla wszystkich którzy nie raz wskazywali błędy. W przyszłości prawdopodobnie do modelu dojdzie podstawka. Pozdrawiam. Edytowane 22 Lutego 2020 przez MaciejW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Bardzo fajnie wyszło prócz tych szarpanych ran na burtach (przesadzonych obić) i brakuje mi mocowania sznurkiem gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Ta podstawka to dobry pomysł. Model bardzo ładny, staranny nic nie przesadzone. Brawo, gratuluję udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Ładnie wyszedł. Gąsienice trochę koślawe, ale z doświadczenia wiem że przy pojedynczym kole napędowym ciężko jest je prosto ułożyć. Szczególnie jeżeli są metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Widać, że swoje na froncie przeszedł - w niektórych miejscach nawet zbyt dużo ale ogólnie dobrze wyszedł ten model. I to co pisałem w warsztacie czyli zauważalny duży skok w wykonaniu do poprzedniego. Jest potencjał i zakładaj kolejny warsztat i kuj żelazo póki gorące. A tak na marginesie na zdjęciu nr 5 czyli rzut z góry po prawej stronie lufy z zarysowań i zacieków układa się prawie kompletna swastyka. Czyżby jakiś przemyt treści ukrytych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 22 Lutego 2020 Autor Share Napisano 22 Lutego 2020 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Zanim zabiorę się za podstawkę to jeszcze trochę zejdzie. Chcę najpierw potrenować robienie podstawki na 90% w nowym projekcie. 33 minuty temu, TAW napisał: tak na marginesie na zdjęciu nr 5 czyli rzut z góry po prawej stronie lufy z zarysowań i zacieków układa się prawie kompletna swastyka. Czyżby jakiś przemyt treści ukrytych? To było kompletnie nie planowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi