Flanker Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 mój Condor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Piekna robota!!! Zrób fote z dziurą na przestrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Pięknie wykonane bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Piękne bydlę... aż strach pomyśleć jak wygladałby w 72 (podejrzewam, ze Trumpek już nad tym pracuje :> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Naprawdę piękny, może warto by mu znaleźć jakiś pojazd do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 model jest przymocowany na stałe do szyby...ciężarówke faktycznie mozna by jakąś skombinować dla zobrazowania wielkości tego samolotu:)) To co było naj w tym modelu to kalkomanie -poprostu rewelacja!!! niestety na zdjęciach ich nie widać ale od spodu na każdym skrzydle jest po ok 100 kalkomanii o długościach czesto 3mm -prawdziwa szkoła cierpliwości:)) dlatego go polecam -no i wizualnie niczego sobie ta maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 To co w przypadku tego modelu jest chyba najważniejsze, to to, że robi on wizualnie wielkie wrażenie. Nie chodzi tylko o samą jego wielkość, ale o twoje czyste wykonanie. Teraz do kompletu przydałby Ci się jeszcze Galaxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 To co w przypadku tego modelu jest chyba najważniejsze, to to, że robi on wizualnie wielkie wrażenie. Oj robi robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No piękny kolosik Nice work Faktycznie aż prosi się coś do srodka wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Piękność nad pięknościami! Uczta dla oczu! Już nie mogę się doczekać kiedy mój w końcu przyjdzie Do kolekcji musisz chyba kupić sobie jeszcze C-17 1/144 Revell'a i rozpocznie sie kolekcja transportowców gigantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 "Do kolekcji musisz chyba kupić sobie jeszcze C-17 1/144 Revell'a" -a widzieliscie juz model revella C-17? jakby ktos mial jakiegos linka to poprosze marzenie C-17!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 jak juz grubej rury to może An-225? albo B -36 peacemaker? a co modelu - świetny:D nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 C-17ma się ukazać w tym roku ale jeszcze nie widziałem jak będą wyglądać części Znalazłem natomiast w necie to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Nono dzieki brachu za info -będzie mój!!! jak tylko go złape i skleje to go wystawie Flanker, bądź tak uprzejmy i nie pisz całych postów "wytłuszczonych", dobrze? Pogrubiona czcionka powinna służyć raczej do zaakcentowania pewnych fragmentów wypowiedzi. Moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 jak juz grubej rury to może An-225? albo B -36 peacemaker? a co modelu - świetny:D nic dodać nic ująć Mirię w 1:144 w przyszłym roku ma wypuścić A-Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 A jak ktoś ma za dużo miejsca , to Amodel ma w ofercie Ił-76 i An-22 w 1/72 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 na An-22 znalazł bym miejsce napewno -takiej kasy na ten model już nie -sprawdzałem cene i wynosi ok 800zl:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 ja z ciekawości też sprawdzałem jego cenę i powiem/napiszę, że nie tylko on bo i np Ił-76 jest tylko o 100zł tańszy Dobrze, że istnieje skala 1:144 to przynajmniej można sobie jakoś kolekcję kolosów z cenami o wiele niższymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A jak ktoś wygrał jakieś poważne sumy ostatnio, to polecam www.AnigrandUSA.com, trochie jest tego np1\144 convair yb-60 czy douglas c-133 cargomaster... ale ceny to zdecydowanie nie moja liga. Swoją drogą ciekawe ile waży taka żywiczna kobyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Flanker! Tak by wzbudzić jeszcze większy podziw dla wykonanego przez Ciebie modelu dorzuciłem IN-BOX'a tego modelu, którego rzecz jasna stałem się szczęśliwym posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 nono gratulacje zakupu -będziesz zadowolony;) więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać aż i Twoj się pojawi na forum;) mi ten rusłan zajął dwa latka jak nic ale jak masz więcej czasu to mam nadzieję że i szybciej sie pojawi:)) no i dziękuje za miłe słowa na temat mojego Condora:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Ten "bydlak" robi wrażenie Ja zakupiłem w przypływie popełnienia "czegoś" w 1/144 trzy cuda... między innymi B-747 i A380, oba ze stajni revella i powiem tak.... A380 już poskładany do kupy i pryśnięty podkładem, będzie w barwach "Emirates", ze schowanym podwoziem, ładny kolosik do podwieszenia z "małym przechyłem", wszystko pasuje, nieźle wydany decal itd. Niestety w Jumbo z nowości jest tylko decal... same ramki o ile dobrze pamiętam (dawno nie zaglądałem do tego pudła i omijam szerokim łukiem) są z 1992 lub 94 roku... totalny poligon dla lubujących się w nakładaniu duuuuużej ilości szpachli... szpachlowane skrzydła, oraz kadłub, wszystko osobno... czeka na lepszy czas, też będzie miał schowane podwozie, chociaż tu troszkę żałuję że wybrałem ten wariant, gdyż muszę borykać się ze szparami po nawet dwa, trzy milimetry , ale to stary revell więc za wiele wymagać nie można. W dalszych planach: 1/144 - 737 Ryanair Revell, 1/200 - 767 SP-LPE PLL LOT STAR ALLIANCE model pewnie haska, zaś decal już mam z DRAW DECAL, 1/200 - 767 (200 lub 300) PLL LOT decal z Liveries Unlimited, zaś model będzie również haska Wszystko w/w jednak w daaalszych planach, bo oprócz modeli, sprzętu i miejsca co już posiadam.... potrzeba jeszcze dużo czasu, z czym ostatnio u mnie nie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Trumpeter wypuści an- 224 w 1/48 piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Trumpeter wypuści an- 224 w 1/48 piękny model. jesteś pewien, że w 1/48?? masz może jakiś link z zapowiedzią czy coś potwierdzającego to? Bo gdyby tak miało być to byłby chyba największy model plastikowy jaki kiedykolwiek chyba powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Bo gdyby tak miało być to byłby chyba największy model plastikowy jaki kiedykolwiek chyba powstał Mr. Green B-36 w 1/48 to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi