eLCe Napisano 8 Marca 2020 Napisano 8 Marca 2020 Super!!! Poza tym uwielbiam ten samolot. Jest brzydki i pokraczny do tego stopnia, że zawsze nie mogę od niego oderwać wzroku Jak ze sklejalnością tego zestawu? Były jakieś duże problemy ze spasowaniem? Cytuj
thor_ Napisano 8 Marca 2020 Napisano 8 Marca 2020 Kawałek historii lotnictwa powojennego RAF Wygląda super. Cytuj
Crimson King Napisano 9 Marca 2020 Napisano 9 Marca 2020 Bardzo się podoba.Samolot ma coś z urody ruskich maszyn typu Mig .Takie brzydkie kaczątko,ale w powietrzu przeradza się w łabędzia,a nawet w sokoła, mając na względzie prędkość wznoszenia.Dobra robota . Cytuj
RH Napisano 9 Marca 2020 Autor Napisano 9 Marca 2020 16 godzin temu, eLCe napisał: Super!!! Poza tym uwielbiam ten samolot. Jest brzydki i pokraczny do tego stopnia, że zawsze nie mogę od niego oderwać wzroku Jak ze sklejalnością tego zestawu? Były jakieś duże problemy ze spasowaniem? Z tego co pamiętam to raczej nie .osobiście to przez te silniki przypomina mi "dwururkę" myśliwską w pionowym układzie 1 Cytuj
RH Napisano 9 Marca 2020 Autor Napisano 9 Marca 2020 1 godzinę temu, Crimson King napisał: Bardzo się podoba.Samolot ma coś z urody ruskich maszyn typu Mig .Takie brzydkie kaczątko,ale w powietrzu przeradza się w łabędzia,a nawet w sokoła, mając na względzie prędkość wznoszenia.Dobra robota . Rzeczywiście jest nie urodny ,ale ma to coś w sobie Cytuj
TAW Napisano 9 Marca 2020 Napisano 9 Marca 2020 Ładny grubasek. Brytyjczycy mieli fajne te dżety. Meteor, Hunter, Lightning, Buccaneer, Javelin. Oryginalne konstrukcje i piękne w swej brzydocie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi