mydlo Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Dawno nic tu nie wrzucałem, ale efekt pracy mi się podoba więc poddaję go pod krytykę. Model tamki, z blaszkami i żywicą Eduarda, figurki ICM, całość na ramce z Ikei 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Mi tez sie podoba Bardzo fajnie zrobiona ale jakbys jeszcze dodal jakas skrzynke narzedziowa i skrzynki z np amunicja to wtedy bylby super full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Zabrakło czegoś takiego Super robota Edytowane 26 Marca 2020 przez thor_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) Dooobre! Tylko 3 pierwsze zdjęcia źle skadrowane ... Ten czarny pas rozbija kompozycję zdjęcia i niepotrzebnie odwraca uwagę od samego modelu Edytowane 27 Marca 2020 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Bardzo przyjemna scenka oraz sam główny bohater niczego sobie. Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 kapitalna dioramka, samolot świetnie zrobiony, a całość bardzo harmonijna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 Bardzo mi się podoba. Chciałbym tak robić modele :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 2 Kwietnia 2020 Share Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja grać na basie jak Jaco Pastorius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi