FLECZER Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Mój najnowszy polski skreczyk na ostatniej prostej przed malowaniem. Brakuje już tylko kilku drobiazgów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 100% scratch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Poza kołami, lampami i kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 A tu fotka z zawieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Do zrobienia jeszcze tylko drzwi z plandeki i pokrowiec ze złożonym dachem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Koniec niezbędnych prac modelarskich. Możliwe że będę rozwiercać jeszcze reflektory. Szybki dojdą po malowaniu. Po podkładzie mogą dojść jeszcze jakieś drobiazgi do poprawy. Model zaczęty w sobotę ok.19 więc budowa w zasadzie poszła błyskawicznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Wyglada trochę jak.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 8 godzin temu, makinen napisał: Wyglada trochę jak.... No może trochę Mi bardzo kojarzy się z gazem 69. W przyszłym tygodniu będę miał dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 bajeranckie są te twoje "rękodzielnicze" mikrusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 super robota kolego! Wracam tutaj po dłuuugiej przerwie...życie...ale teraz mam wolny czas który skłonił mnie by się wreszcie zalogować. Felczer tutaj w tym zacnym wątku przywitam się z Wami i z Tobą po długiej przerwie...super robota obserwuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Dzięki. Cieszę się że się podoba. Malowanie na razie zawieszone przez lenistwo bo nie chce mi się myć aero po malowaniu jednego i to maleńkiego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Niebawem malunki bo pojawił się kolejny kandydat do kolorowania CDL powstał "resztek" z budowy Krysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) Zebrało się towarzystwo "koronowych modeli" do malowania. PZInż po malowaniu podkładem prezentuje się dobrze. Muszę tylko poprawić brezentowe drzwi. Edytowane 4 Maja 2020 przez FLECZER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 Gdyby nie pandemia części z tych modeli bym nie zbudował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 2 minuty temu, FLECZER napisał: Gdyby nie pandemia części z tych modeli bym nie zbudował. Zestaw miodzio . Zastanawiam się tylko nad motywem przewodnim tej kolekcji . Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 Dzięki. Motywu przewodniego brak. Planowałem tylko 303. Modele będą w osobnych gablotkach żeby się nie gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi