jarek38 Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Wstawiam galerię wariackich projektów, zrealizowanych lata temu, a czekających jedynie na gablotki których nie mogłem do tak małych modeli dobrać. W końcu pomysł na żarówki przyszedł jakieś dwa miesiące temu, a teraz z wiadomych względów można było spokojnie pomysł zrealizować. Modele w żarówkach robione wg zdjęć, bez skali. Wesołych Świąt Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez jarek38 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Kwietnia 2020 Super Moderator Share Napisano 11 Kwietnia 2020 No takie specyficzne pisanki na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Taka żarówkowa rafandynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 to chyba najbardziej czadowy projekt jaki tu widziałem! Administracja może doceni i wrzuci na stronę domową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Dziękuję Panowie za wpisy, cieszy mnie, że się podoba. Miałem taki zamiar, żeby je przyozdobić jak pisanki do jednego zdjęcia. Jak szukałem czegokolwiek o modelach w żarówkach, to faktycznie znalazłem wpisując dopiero Rafandynka. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez jarek38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie będę pytał gdzie i podczas czego wpadłeś na pomysł by zrobić te miniatury ... Fajne!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Super_Hans napisał: Nie będę pytał gdzie i podczas czego wpadłeś na pomysł by zrobić te miniatury ... Fajne!!! Nie pytajale odpowiedź jest zgoła inna mianowicie, córka kupiła chatkę a Geberit miał być na gwiazdkę, ale jak tu kibel położyć pod choinkę, hmm, trochę słabe, więc powstał model i kaska do środka, młodzi sami wybrali sobie co chcieli. Analogicznie było u syna trzy lata później, z tym, że pralka kupiona została już w listopadzie i co, instrukcje mu pod choinkę wrzucić, a tak sami kupili pralkę wcześniej, a na gwiazdkę dostali model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 bajeranckie dobrze że trafiło na główną bo bym przeoczył, a warto takie cuda zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi