jarek38 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) Wstawiam galerię wariackich projektów, zrealizowanych lata temu, a czekających jedynie na gablotki których nie mogłem do tak małych modeli dobrać. W końcu pomysł na żarówki przyszedł jakieś dwa miesiące temu, a teraz z wiadomych względów można było spokojnie pomysł zrealizować. Modele w żarówkach robione wg zdjęć, bez skali. Wesołych Świąt Edited April 10, 2020 by jarek38 5 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted April 11, 2020 Super Moderator Share Posted April 11, 2020 No takie specyficzne pisanki na Święta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Taka żarówkowa rafandynka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 to chyba najbardziej czadowy projekt jaki tu widziałem! Administracja może doceni i wrzuci na stronę domową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted April 13, 2020 Author Share Posted April 13, 2020 (edited) Dziękuję Panowie za wpisy, cieszy mnie, że się podoba. Miałem taki zamiar, żeby je przyozdobić jak pisanki do jednego zdjęcia. Jak szukałem czegokolwiek o modelach w żarówkach, to faktycznie znalazłem wpisując dopiero Rafandynka. Edited April 13, 2020 by jarek38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Nie będę pytał gdzie i podczas czego wpadłeś na pomysł by zrobić te miniatury ... Fajne!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted April 13, 2020 Author Share Posted April 13, 2020 Godzinę temu, Super_Hans napisał: Nie będę pytał gdzie i podczas czego wpadłeś na pomysł by zrobić te miniatury ... Fajne!!! Nie pytajale odpowiedź jest zgoła inna mianowicie, córka kupiła chatkę a Geberit miał być na gwiazdkę, ale jak tu kibel położyć pod choinkę, hmm, trochę słabe, więc powstał model i kaska do środka, młodzi sami wybrali sobie co chcieli. Analogicznie było u syna trzy lata później, z tym, że pralka kupiona została już w listopadzie i co, instrukcje mu pod choinkę wrzucić, a tak sami kupili pralkę wcześniej, a na gwiazdkę dostali model. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 bajeranckie dobrze że trafiło na główną bo bym przeoczył, a warto takie cuda zobaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts