martinello Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 54 minuty temu, M.A.V. napisał: jak głowy lenina to jeszcze pianina brakuje Nasz klient, nasz pannnn - jest i pianino. Białe czy brązowe ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Ale zawsze możesz coś sobie wymyślić i zamówić - to co wykorzystasz. na razie kupiłem haki i szekle - bardzo dobra jakość ja to głównie w okrętach siedzę więc jak co to by mnie interesowały polery do cumowania : ale to jeszcze przemyśle sprawę oraz "gabaryty" i się odezwę na PW (a ewentualnie kotwice też by można było u Ciebie zamawiać ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2021 3 minuty temu, M.A.V. napisał: na razie kupiłem haki i szekle - bardzo dobra jakość ja to głównie w okrętach siedzę więc jak co to by mnie interesowały polery do cumowania : ale to jeszcze przemyśle sprawę oraz "gabaryty" i się odezwę na PW (a ewentualnie kotwice też by można było u Ciebie zamawiać ? ) Wszystko można zamawiać - choć nie wszystko się dostanie Niestety zależy to w dużej mierze od zamawiającego i jego chęci do uszczuplenia portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Ja kupiłem radiomagnetofony, szekle i krzesła ogrodowe. Wzorowa transakcja, towar ekstra. Polecam i czekam na więcej rzeczy w moim klimacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Też stałem się szczęśliwym posiadaczem kilku dodatków , krótko mówiąc, polecam na pewno warto trochę zainwestować żeby je mieć i wykorzystać przy tworzeniu swoich modeli . Fajny kontakt i bardzo szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 Dzisiaj dotarła paczka, jakość dodatków mega, szybka wysyłka i jeszcze kolega Przemek bonusowo coś dorzucił do paczki tak że rewelacja. Polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 Witam jest mozliwosc zrobienia postaci Faith Seed?. skala 1:35 albo od 75-100mm. Strasznie mi sie spodobała z far cry 5 dltego pytam czy wogole da sie takie cos stworzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Maja 2021 Autor Share Napisano 27 Maja 2021 7 minut temu, DamianosPL napisał: Witam jest mozliwosc zrobienia postaci Faith Seed?. skala 1:35 albo od 75-100mm. Strasznie mi sie spodobała z far cry 5 dltego pytam czy wogole da sie takie cos stworzyc. Niestety nieopłacalne - spróbuj poszukać gotowej figurki (pliku). Często można znaleźć pliki po kilka dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi