martinello Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 54 minuty temu, M.A.V. napisał: jak głowy lenina to jeszcze pianina brakuje Nasz klient, nasz pannnn - jest i pianino. Białe czy brązowe ? 1
M.A.V. Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Ale zawsze możesz coś sobie wymyślić i zamówić - to co wykorzystasz. na razie kupiłem haki i szekle - bardzo dobra jakość ja to głównie w okrętach siedzę więc jak co to by mnie interesowały polery do cumowania : ale to jeszcze przemyśle sprawę oraz "gabaryty" i się odezwę na PW (a ewentualnie kotwice też by można było u Ciebie zamawiać ? )
Przemek Przybulewski Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Napisano 15 Kwietnia 2021 3 minuty temu, M.A.V. napisał: na razie kupiłem haki i szekle - bardzo dobra jakość ja to głównie w okrętach siedzę więc jak co to by mnie interesowały polery do cumowania : ale to jeszcze przemyśle sprawę oraz "gabaryty" i się odezwę na PW (a ewentualnie kotwice też by można było u Ciebie zamawiać ? ) Wszystko można zamawiać - choć nie wszystko się dostanie Niestety zależy to w dużej mierze od zamawiającego i jego chęci do uszczuplenia portfela
makinen Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 Ja kupiłem radiomagnetofony, szekle i krzesła ogrodowe. Wzorowa transakcja, towar ekstra. Polecam i czekam na więcej rzeczy w moim klimacie. 1
slawek632 Napisano 16 Kwietnia 2021 Napisano 16 Kwietnia 2021 Też stałem się szczęśliwym posiadaczem kilku dodatków , krótko mówiąc, polecam na pewno warto trochę zainwestować żeby je mieć i wykorzystać przy tworzeniu swoich modeli . Fajny kontakt i bardzo szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. 1
Kowalec222 Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 Dzisiaj dotarła paczka, jakość dodatków mega, szybka wysyłka i jeszcze kolega Przemek bonusowo coś dorzucił do paczki tak że rewelacja. Polecam. 1
DamianosPL Napisano 27 Maja 2021 Napisano 27 Maja 2021 Witam jest mozliwosc zrobienia postaci Faith Seed?. skala 1:35 albo od 75-100mm. Strasznie mi sie spodobała z far cry 5 dltego pytam czy wogole da sie takie cos stworzyc.
Przemek Przybulewski Napisano 27 Maja 2021 Autor Napisano 27 Maja 2021 7 minut temu, DamianosPL napisał: Witam jest mozliwosc zrobienia postaci Faith Seed?. skala 1:35 albo od 75-100mm. Strasznie mi sie spodobała z far cry 5 dltego pytam czy wogole da sie takie cos stworzyc. Niestety nieopłacalne - spróbuj poszukać gotowej figurki (pliku). Często można znaleźć pliki po kilka dolarów.
Rekomendowane odpowiedzi