makinen Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Pierwotnie przeznaczenie miało być inne, ale temat się zmienił na szybką przeróbkę. Pojazd należący do armii Afganistanu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 super przybrudzony, bardzo ale nie za bardzo podoba sie ta wiata też fajnie wyszła gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Chyba trochę ci nie wyszło brudzenie kół. Chciałbym usłyszeć jak będzie strzelać z tego działka. Fajnie wygląda ten zestaw plot. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez imek46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Koła faktycznie jakieś nie teges ale za to bardzo mnie sie podoba blacha i jej rdzewnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem, jak z tego strzelają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 20 Kwietnia 2020 Share Napisano 20 Kwietnia 2020 Co do modelu już pisałem, humvee, mimo że karykaturalny Rdza to moja zmora, umówię się na korepetycje Co to, na Jowisza, jest na ostatnim zdjęciu!? Sadząc ze stanu zawieszenia, konstrukcja chyba stacjonarna, ten by nie ujechał, a poprzednik przewróciłby się po pierwszej salwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 11:54, makinen napisał: ale usiadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi