Lipa Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Witam. Nowe dzieło sztuki nowoŻytniej. "Penknięta owiewka i kalki" van Lipy Może następny będzie lepszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Mnie się podoba. Nie "wyciorany". Elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Bardzo ladnie, jak dla mnie, pomalowany model. zdjecia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Ładnie zrobiony, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 Sympatyczny, choć trochę razi mocny PLW. Ale mnie też ostatnio zarzucono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 Nie lepiej było zalać linie washem ciemnoniebieskim niz takim czernidłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Dziękuję Wszystkim, nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia. Jak kiedyś jeszcze zrobię jakiś samolot, to się bardziej przyłożę(i koniecznie maski zamiast kalkomanii na oznaczenia przynależności państwowej). Nie wiem czy byłoby lepiej, nie znam się Przejrzałem na szybko kilka galerii i w każdej ciemny wash, to myślałem, że tak się robi. Tym bardziej, że bardzo lubię mocny wash. Edytowane 24 Maja 2020 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Czarne linie podziałowe to zostawmy kartoniarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi