Dorotka Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 Co by nie mówić ładnie to zaprojektowali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 2 godziny temu, Dorotka napisał: Co by nie mówić ładnie to zaprojektowali No,fajnie się prezentuje prose Pana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, cayman napisał: No,fajnie się prezentuje prose Pana. I chyba nawet prose Pana pasować będzie bez większych kombinacji, choć HD ośki nie dało, a moja spowodowała konieczność poszerzania otworów Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Eee... słabe Takie mało modelowe... zbyt prawdziwe.... A na poważnie - pięknie to wygląda i takie "szczególiki" w efekcie końcowym będą robiły robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 Aj to się Pan pospieszyleś, było uciąć tą ośkę i dopasowac w otwory lag o mniejszej średnicy rurki np. z igły lekarskiej tak żeby jedna w drugą... ten tego i ten ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 46 minut temu, DarkWing napisał: Eee... słabe Takie mało modelowe... zbyt prawdziwe.... A na poważnie - pięknie to wygląda i takie "szczególiki" w efekcie końcowym będą robiły robotę Podlizujesz się, chcesz coś? Masz bardziej modelarską fotkę, zagruntowałem pod czarne. Przy okazji polecam, u mnie się sprawdza, lepsiejsze tylko PPG, ale trzeba mieszać 4 minuty temu, cayman napisał: Aj to się Pan pospieszyleś, było uciąć tą ośkę i dopasowac w otwory lag o mniejszej średnicy rurki np. z igły lekarskiej tak żeby jedna w drugą... ten tego i ten ten. Ble, ble, ble... Jedna w drugą? Rurka? Co Wy mi tu? Tak mam w Hondzie to się nie chciałem powtarzać... Tylko tyle mam na swoje usprawiedliwienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 No to jeszcze 10 śrubek i mogę jechać w góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Eh... Nie te lata, nie radzę już sobie z liczeniem... Śrubek było 12 Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 (edytowane) 10 śrubek czy 12 to nie 170 śrubek i tyle samo otworków. Edytowane 18 Czerwca 2020 przez cayman pop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 36 minut temu, cayman napisał: 10 śrubek czy 12 to nie 170 śrubek i tyle samo otworków. Spokojnie, silnik jest dopiero przede mną... Nomen omen naprawdę liczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Nie ma to, jak zacząć dzień od przeróbki śruby mocującej, co by prześwit w niej zaistniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 8 godzin temu, Dorotka napisał: Spokojnie, silnik jest dopiero przede mną... Nomen omen naprawdę liczyłeś? Tak, dokładnie 168 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 2 minuty temu, cayman napisał: Tak, dokładnie 168 szt. Lepiej byś tę jedną w przedniej osi swojego Ducati zastąpił, bo psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Śrubka zrobiona i "wkręcona" w ośkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Ostatnia fotka tygodniowego urobku w domu... Nawet jestem zadowolony, bo nie sądziłem, że mi się uda znaleźć czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 No Lala ,a wieczorkiem dorobię ośkę do Ducati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 5 minut temu, cayman napisał: No Lala ,a wieczorkiem dorobię ośkę do Ducati. Fajnie, że się podoba... Ta śruba to wiesz co.... Tam jeszcze w ramie masz taką, co jej nie powinno być, ale się nie rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 3 minuty temu, Dorotka napisał: Fajnie, że się podoba... Ta śruba to wiesz co.... Tam jeszcze w ramie masz taką, co jej nie powinno być, ale się nie rzuca w oczy W śrubkach w ramie zeszlifowałem łby do maxa i wkleiłem imitacje foto trawione z HD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 10 minut temu, cayman napisał: W śrubkach w ramie zeszlifowałem łby do maxa i wkleiłem imitacje foto trawione z HD . Tylko nie wiem czy się za bardzo nie pospieszyłeś i nie dałeś ich za dużo... Nie robiłem to nie wiem do końca... Sam oceń, chodzi o te dwie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 14 godzin temu, Dorotka napisał: Eh... Nie te lata, nie radzę już sobie z liczeniem... Śrubek było 12 20 minut temu, Dorotka napisał: Tylko nie wiem czy się za bardzo nie pospieszyłeś i nie dałeś ich za dużo... Nie robiłem to nie wiem do końca... Sam oceń, chodzi o te dwie: Ta dolna to odlew z formy Tamiyi a górna trzyma silnik ale je odkręcę to może silnik nie opadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Października 2020 Autor Share Napisano 2 Października 2020 Proszę o odnotowanie mojego powrotu Na dzień dobry zmyłem i rozmontowałem tarcze... Popatrzyłem na nie i miały jakieś "paprochowate" krawędzie, co niezbyt mi się podobało. Postanowiłem się bardziej przyłożyć i innym Użytkownikom (szczególnie Caymanowi) życie zatruwać, licząc na to samo z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dorotka napisał: Proszę o odnotowanie mojego powrotu Na dzień dobry zmyłem i rozmontowałem tarcze... Popatrzyłem na nie i miały jakieś "paprochowate" krawędzie, co niezbyt mi się podobało. Postanowiłem się bardziej przyłożyć i innym Użytkownikom (szczególnie Caymanowi) życie zatruwać, licząc na to samo z jego strony Iha Ha Ha i ,,koń się uśmiał" . Tak 3maj. Edytowane 2 Października 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Października 2020 Autor Share Napisano 3 Października 2020 I wtedy pojawiam się Ja, cały na biało... Choć chwilowo jeszcze trochę na szaro, bo poprawki trza zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Widzę nie usunięte imitacje głów śrubek w deklach, chyba że tak zostaje zestawowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Października 2020 Autor Share Napisano 3 Października 2020 Będzie skromnie.... Te dwa zestawy muszą wystarczyć Ci tym razem wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi