halset Napisano 13 Września 2022 Autor Share Napisano 13 Września 2022 Chyba niedługo koniec... zostało jeszcze parę pierdół, jakieś kilka trawek, coś podmalować, przydymić wydech itd. Tak to na razie wygląda (chyba miałem upaprany objektyw w telefonie bo jakieś takie zamglone zdjęcia :P): Nie wiem czy lepiej jeszcze przycisnąć ten materac, czy zostawić jak jest? Z jednej strony miałoby to sens jako że materac jest złożony w pół, ale z drugiej strony z tą belką robi się chyba trochę sztucznie, nie wiem... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 13 Września 2022 Autor Share Napisano 13 Września 2022 15 minut temu, bulik58 napisał: (...) ten materac bym zostawil, zabral ta belke i ten wiekszy kamien , dolozyl jakies resztki obozowiska . Butelki , resztki kartonow , rozbite resztki mebla , skrzynki itp. I przyjdzie taki bulik i zamiast się zachwycać żebym w końcu mógł spokojnie skończyć projekt to zaczyna marudzić Kamień niestety jest wklejony na amen, nie do ruszenia. Dorzucę może rzeczywiście jeszcze ze 3 butelki, jakieś papiery, może jakiś dywan czy coś... z meblami ciężko bo nie mam nic na składzie. Może coś zaimprowizuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 Po meble to do Przemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Września 2022 Autor Share Napisano 14 Września 2022 2 godziny temu, piotrkur napisał: Po meble to do Przemka Pewnie tak bym zrobił, ale jednego elementu mi się nie opłaca zamawiać ze względu na koszty wysyłki (mieszkam za granica), a zapasy u Przemka zrobiłem już wcześniej Niestety o meblach nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 Nie wynikając w szczegóły (bo po co ) to jak dla mnie Twój model jest rewelacyjny! Świetnie się ogląda te zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 Ten materac sam z siebie taki zgięty być nie może. Czy to gąbka czy sprężyny jeśli nie jest przecięty, a nie jest, nie ma mowy. Albo go wyrzuć, albo wyprostuj. Wiem że w Polsce ludzie nie przyzwyczajeni do materacy, ale naprawdę ciężko je zgiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Września 2022 Autor Share Napisano 14 Września 2022 22 minuty temu, copycat napisał: Ten materac sam z siebie taki zgięty być nie może. Czy to gąbka czy sprężyny jeśli nie jest przecięty, a nie jest, nie ma mowy. Albo go wyrzuć, albo wyprostuj. Wiem że w Polsce ludzie nie przyzwyczajeni do materacy, ale naprawdę ciężko je zgiąć. Wiem, wiem. Dlatego pierwotnie chciałem go czymś przygnieść lub związać linami/pasami. Zobaczymy jeszcze co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 I finito, zapraszam do galerii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi