Thalgonis Napisano 26 Lipca 2020 Autor Share Napisano 26 Lipca 2020 Moje próby łosiowania kadłuba. W poprzednim moim ulepku bawiłem się hiszpańskimi wynalazkami (bez wskazania firmy ). Tutaj wziąłem na warsztat oleje (od Abteilunga) i faktycznie, o wiele lepiej się na tym pracuje, z tym, że dłużej to trwa - jednak te olejki muszą dłużej „dochodzić” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2020 No dobra, PRAWIE (co jak wiadomo stanowi szaloną różnicę) skończone. Elementy, które po przyklejeniu przeszkadzałyby w montażu (odwlekam ich montaż ile mogę ) relingów, są jeszcze przyłożone „na sucho” 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 jak będzie galeria to koniecznie zrób jedną fote ze Smarkiem - ciekawi mnie jaka jest relacja wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2020 Panowie, czy ktoś ma zrobionego jakiegoś niemca, w 1:700, z relingami „uniwersalnymi” (Aber lub edek - oczywiście uniwersalne do skali 1:700)? Jeżeli tak bardzo proszę o podesłanie mi zdjęcia (może być na PW) jak to to u Was wygląda, bo to co zamontowałem u siebie daje do myślenia, że: 1. Te uniwersalne relingi (u mnie od Abera) mają tyle wspólnego z uniwersalnością, co krowa z baletem „Jezioro łabędzie” 2. Trumpek zj...ł skalę tego modelu Księcia Pytam, bo te relingi wydają mi się zdecydowanie za wysokie - pomijam ich grubość, bo tu jest chyba ograniczenie technologiczne produkcji takiej blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 5 Sierpnia 2020 Share Napisano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Najlepsze uniwersalne to chyba tylko WEM... A na sponsonach na kominie to wtedy były jeszcze reflektory. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Iron Duke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 12 minut temu, Iron Duke napisał: ... A na sponsonach na kominie to wtedy były jeszcze reflektory. no, to już nie moja wina że trumpek sp... sprawę - nie dał nic oprócz działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 5 Sierpnia 2020 Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Tom’s Modelworks, maja do Eugena zestaw za 16 dolcow, z relingami. Sprawdź może maja uniwersalne tez, o ile nie jest już po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Ptoki już odleciały. Jutro galeria PS. Produkty Tom'sa są niedostępne u nas, więc wogóle byłby problem. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 5 Sierpnia 2020 Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Skoro ptoki odleciały no to niech leca, wysyłają do Europy wiec i do naszego pięknego kraju też. Tak na przyszłość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Ameno. Się zrobił. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) To co teraz w stoczni planujesz? Scharnhorsta? Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Koningsberga (FH) albo Z38 (Dragon) - ale to trochę potrwa, zanim ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi