PabloA Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, Przedstawiam galerię mojego najnowszego ulepku. Model budowany ponad 2 lata ( z roczną przerwą ). Z dodatków wykorzystałem żywiczny kokpit Airesa, Uzbrojenie i zasobnik Sniper to żywica Eduarda, z kolei kalki pochodzą od Super Scale. Ogólnie model dość przyjemny w budowie pomimo kilku niedociągnięć. Malowany farbami Gunze H. Zapraszam do oglądania Edytowane 21 Czerwca 2020 przez PabloA 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Bardzo fajny model, bardzo mi się podoba brudzenie spodu. Ale ten zasobnik to Litening, a nie Sniper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, Matys napisał: Bardzo fajny model, bardzo mi się podoba brudzenie spodu. Ale ten zasobnik to Litening, a nie Sniper Racja, mój błąd w opisie. Dzięki za poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Skorzystałem z zaproszenia i przyznam bardzo przyjemnie mi sie oglądało. Cieszę się że jednak zdecydowałeś się skończyć ten model mimo tak długiej przerwy. Zwraca uwagę strannośc wykonania. Co tu dużo pisać bardzo mi sie podoba - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Bardzo mi się podoba !!! . Ma swoje smaczki . Widać że podszedłeś do tematu bardzo solidnie . Zamalowany pięknie . Gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Lajkuję!!! Bardzo fajny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Podoba mi się. Generalnie Harrier mi się podobają, ale nigdy nie mogę się przekonać do wersji amerykańskich. Przebojów było chyba trochę w trakcie budowy, co? Bo ja z moim Harrierem (przepak Eduarda w limitowanej edycji) troszkę męczarni miałem - zwłaszcza przy łączeniach LERX z resztą kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi