Berni Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 (edited) Serwusik, i tak oto zakończyła się przygoda z tym modelem...: P.s Ubytek farby na M-16 już uzupełniony Pozdrawiam i do następnych moich wypocin. Edited June 21, 2020 by Berni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berni Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 I z towarzyszem broni: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Z uporem maniaka robisz zdjęcia w tym dziwnym świetle, które bardzo uwypukla wszelkie niedoskonałości washa i suchego pędzla i tak naprawdę nie pokazuje rzeczywistego wyglądu modelu. Ale niech Ci będzie, może kiedyś doczekamy się "normalnych" fotek ("my", bo wiem, że nie tylko ja mam takie zdanie). Sam modelik całkiem nieźle Ci wyszedł, dobry MUTT nie jest zły Fajnie wygląda zwłaszcza na zdjęciach zespołowych. Przyczepię się do niedokładnego pomalowania tylnych świateł i do mocowania elementów wyposażenia - przykleiłeś całą masę fototrawionych klamer i żadnej nie wykorzystałeś do prawidłowego przytroczenia maneli (narzędzia, tobołek na masce). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Fajni bracia w walce fotki pewnie robione wieczorem i z jednej lampy... spróbuj następnym razem oświetlenia dwoma (z obu stron) - będzie dużo lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Razem tworzą zabójczy duet, podoba se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Dlaczego nie chcesz zrobić porzadnych przednich reflektorów, chociażby z wytłoczek po lekach? Model wyglądałby wtedy jeszcze ciekawiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Świetnie się oba prezentują! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts