_OldMan_ Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 1 godzinę temu, fanpancerki napisał: Syryjski ze względu na wesje nie wchodzi w gre. 1 godzinę temu, fanpancerki napisał: Dobra zobaczę poczekam narazie odpuszczę pojazd. Naucz się może edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Wiem jak się edytuje posty. Pozatym to nie na temat 13 minut temu, _OldMan_ napisał: Naucz się może edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 To jak wiesz to edytuj, a nie nabijaj sobie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Edytowanie postu powoduje, że wątek niestety nie wskoczy do "nieprzeczytanych" jak w przypadku dodania nowego postu. A jest to utrudnienie. Sam przeglądam forum po "nieprzeczytanych", a nie kolejnych zakładkach. PS. Coś tam nowego w temacie budowy? Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Narazię nic nie było mnie przez długi czas .Robiłem su-27 od zvezdy i pozyskałem potrzebne farby myślę że w dzisiaj albo jutro będę nakładał kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 9 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Początek malowanie z racji na temperaturę podzieliłem to na kilka dni .W tle su-27 ub zvezdy. Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Daj na jednolite tło, bo trudno ocenić dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 9 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Jak dokończę jutro kolor bazowy to tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Po wyschnięciu modelu coś poszło nie tak.Dlaczego nwm dla porównania dałem tumaka który był malowany w ten sam sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Po wyschnięciu modelu coś poszło nie tak.Dlaczego nwm dla porównania dałem tumaka który był malowany w ten sam sposób Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Po tym wszystkim postanowiłem odpuścić modele na nieokreślony czas ze względu na temperaturę która trochę irytuje(chodzi o maskę) , więc prędko modelu nie zakończę.Dziękuje za wszystkie porady Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez fanpancerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi