Bartas89 Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Zapraszam do galerii mojego drugiego w życiu motocykla. Budowa była czasochłonna, głównie ze względu na sporą ilość chromów. Spasowanie jednak bardzo, dobre i nigdzie nie napotkałem problemów. Na razie jednak mam na jakiś czas dość chromów Miłego oglądania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Dobra robota. Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Masz talent, to nie ulega dla mnie wątpliwości... Jest duży postęp w stosunku do poprzedniego, także gratulacje! Idź tą drogą, naprawdę z zainteresowaniem popatrzę na następny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Dzięki Panowie za miłe słowa Ten model ma parę niedoróbek, ale będzie to dla mnie lekcja na przyszłość Teraz się zastanawiam, co wziąć na warsztat następne? Wypadałoby jakiś typowo sportowy teraz skleić. I może lakier w macie, a nie w połysku... Macie jakąś propozycję (najlepiej od Tamki), co nie jest jeszcze mega trudne? Edytowane 18 Lipca 2020 przez Bartas89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Zezwalam na Ninje, ale przy nim 200% skupienia bo jest dość drogi i szkoda byłoby kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 3 godziny temu, toled napisał: Zezwalam na Ninje, ale przy nim 200% skupienia bo jest dość drogi i szkoda byłoby kasy Jeszcze za wcześnie bo przy tym modelu trzeba popracować przy doborze kolorów i do tego jeszcze dochodzi carbon. Za Yamahę 4 z plusem i dodatkowy plus za odbiór uwag i porad od Starszyzny modelarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 A jak wygląda sprawa karbonu w ninjy? To jest jako kalka czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Wstępnie wybrałem takie jednostki (Wszystkie Tamiya) 1. Kawasaki ZZR1400 2. Honda CBR1100XX Super Blackbird 3. Yamaha XV1600 RoadStar lub wersja RoadStar Custom Edition Jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 10 godzin temu, Bartas89 napisał: A jak wygląda sprawa karbonu w ninjy? To jest jako kalka czy jak? To są kalki- decale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 8 godzin temu, Bartas89 napisał: 1. Kawasaki ZZR1400 2. Honda CBR1100XX Super Blackbird 3. Yamaha XV1600 RoadStar lub wersja RoadStar Custom Edition oddaję głos na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Lipca 2020 Autor Share Napisano 19 Lipca 2020 Chyba się właśnie zdecyduję na Kawasaki ZZR1400. Orientujecie się czy są do niego osiągalne jakieś dodatki? Sprawdzałem na Scalemates, że są, ale chyba już nie są w sprzedaży. A nie będę dodatków ciągnął z Australii lub Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 2 godziny temu, Bartas89 napisał: A nie będę dodatków ciągnął z Australii lub Japonii Kiedyś będzie pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 Ja ostatnio kupiłem sobie takie cuś. Wiele roboty przy tym nie będzie, ale fajny efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Lipca 2020 Autor Share Napisano 19 Lipca 2020 4 godziny temu, toled napisał: Ja ostatnio kupiłem sobie takie cuś. Wiele roboty przy tym nie będzie, ale fajny efekt końcowy Odpadają u mnie modele typowo torowe-wyścigowe co wyglądają jak jeżdżące banery xD. Sklejam tylko "cywilne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 11 godzin temu, Bartas89 napisał: Odpadają u mnie modele typowo torowe-wyścigowe co wyglądają jak jeżdżące banery xD. Sklejam tylko "cywilne" To oddaję głos na Kawasaki ZZR1400 Wygląda najostrzej z całej trójki, bo przy Yamaha XV1600 RoadStar będziesz się nudził - to prawie to samo co Virago XV1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Gratulacje za Virago a następny może Suzuki Hayabusa ?.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 20 Lipca 2020 Autor Share Napisano 20 Lipca 2020 Został zamówiony Kawasaki ZZR1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 20 Lipca 2020 Autor Share Napisano 20 Lipca 2020 Postaram się prowadzić z nim warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi