Klapouch Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Moja pierwsza galeria. Zapraszam do komentowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) Co miało imitować pomalowanie częściowo na szaro gum na kołach jezdnych?A tak to mi się podoba. Edytowane 23 Lipca 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 23 Lipca 2020 Autor Share Napisano 23 Lipca 2020 Pył oraz kurz. W rzeczywistości jest to taki bardzo wyblakły żółty, trudno uchwycić na monitorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Kiedy zaczynales walke w warsztacie nie spodziewalem sie takiego efektu, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 (edytowane) Pancerz fajnie wyszedł Tylko nad gąskami i kółkami jeszcze popracuj - te jasne plamy wyglądają jak niedomalowania (a pewnie nie o taki efekt chodziło) EDIT ---------------- tu fajny filmik jest - niby 1:35 ale sposób jest taki sam (no i błoto nie kurz) : Edytowane 24 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 24 Lipca 2020 Autor Share Napisano 24 Lipca 2020 Fajny materiał. Poćwiczę na moim T34, tylko muszę kupić pigment fixer. Oryginalnie ochlapałem go mieszaniną pigmentu I szpachli Wamodu. Powoduje to mało subtelny efekt, ale trzyma się całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 (edytowane) Całkiem przyzwoicie wyszedł, teraz zacznij pracować nad obiciami i generalnie nad technikami zużycia. Edytowane 24 Lipca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 Mi też się podoba. Zmyj może ten jasny specyfik z gumowych bandaży na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi