M.A.V. Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia (edytowane) jeszcze jeden inbox dla porównania Edytowane 19 Sierpnia przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Nowy wariant T-90 , T-90M Russian main battle tank 2024-2025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września W dniu 29.08.2025 o 19:42, Cypis napisał: Nowy wariant T-90 , T-90M Russian main battle tank 2024-2025 Jeszcze ten model nie zawitał do sklepów a już jest kolejna wersja T-90M z kurnikiem i Z-tem , na razie tylko na chińskiej stronie Moxing . Kopiowanie fotek zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 18 godzin temu, bulik58 napisał: Jeszcze ten model nie zawitał do sklepów a już jest kolejna wersja T-90M z kurnikiem i Z-tem , na razie tylko na chińskiej stronie Moxing . Kopiowanie fotek zablokowane Tak, tylko ten z budą od Tiger Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września W dniu 3.09.2025 o 16:20, gajur napisał: Tak, tylko ten z budą od Tiger Model Nie rozumiem za bardzo tej odpowiedzi. Ten T-90M z budą będzie również z Tiger Model i dlatego napisałem ... A Moxing to stronka internetowa gdzie można zobaczyć nie tylko nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 2 godziny temu, bulik58 napisał: Nie rozumiem za bardzo tej odpowiedzi. Trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 50 minut temu, gajur napisał: Trudno Ta odpowiedź sama wystawia sobie komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Czy naprawdę tak ciężko zrozumieć, że wątek Tiger Model dotyczy Tiger Model, a Amusing Hobby dot. Amusing Hobby. Jak wstawiasz gdzie popadnie, to trudno żebyś rozumiał o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Godzinę temu, gajur napisał: Mój błąd nie zwróciłem na to uwagi , wystarczyło to zaznaczyć już we wcześniejszym poście gdy napisałem iż nie rozumiem twojej odpowiedzi zamiast napisać ,, trudno ,, . Twój sposób odpowiedzi ci nie przeszkadzał, oburzyłeś się natomiast gdy ci odpowiedziałem w podobny sposób do twojego . Czy TY jesteś takim ideałem i nie popełniasz błędów , nie jest wstydem przyznać się do niego ale taka reakcja jak twoja wstydem już nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Chyba się kolego w tej odpowiedzi ciut zamotałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 29 Września Share Napisano 29 Września EMBT Enhanced Main Battle Tank w 1/35 , czyli demonstrator prototypowej platformy francusko-niemieckiego MBT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października PT-91 Twardy jest już dostępny w większości sklepów modelarskich. Brać teraz bo wykupią spekulanci. Czekam teraz na exportową wersję w pixelowym Malezyjskim kamuflażu. Konwersja do do modelu Das Werk, leży na półce i czeka na swoją kolej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarGraj Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października 13 godzin temu, robertmodelarz napisał: PT-91 Twardy jest już dostępny w większości sklepów modelarskich. Brać teraz bo wykupią spekulanci. Czekam teraz na exportową wersję w pixelowym Malezyjskim kamuflażu. Konwersja do do modelu Das Werk, leży na półce i czeka na swoją kolej.... Zaraz spekulanci. Biznesmeni. Ja w preorderze kupiłem dwa po 185 ale stwierdziłem, że potrzebuję jednego, więc mogę drugiego odstąpić komuś w tej cenie zaraz gdy do mnie dojdą. Plus przesyłka chyba że załatwimy to w formie smart na portalu A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 21 godzin temu, robertmodelarz napisał: PT-91 Twardy jest już dostępny w większości sklepów modelarskich. Brać teraz bo wykupią spekulanci. Czekam teraz na exportową wersję w pixelowym Malezyjskim kamuflażu. Konwersja do do modelu Das Werk, leży na półce i czeka na swoją kolej.... robert w których sklepach masz rabaty za każdego poleconego klienta? ,,Spekulant ,, to ten który zakupi dziesiątki modeli , ogłosi przedsprzedaż w niższej cenie na której i tak zarobi czy ten co zakupi 2-3 modele da zarobić sprzedawcy a sam zarobi 30-40 złotych ? Sądzę iż scen jak na poniższej fotce w sklepach nie zauważysz ktoś kupi i złoży Twardego inny odłoży na półkę i potem sprzeda. Niestety II wojenne ZOO i ich odpowiedniki królują czy to na wystawach zawodach ,czy prywatnych kolekcjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Środa o 12:23 Share Napisano Środa o 12:23 W dniu 12.10.2025 o 09:27, bulik58 napisał: robert w których sklepach masz rabaty za każdego poleconego klienta? ,,Spekulant ,, to ten który zakupi dziesiątki modeli , ogłosi przedsprzedaż w niższej cenie na której i tak zarobi czy ten co zakupi 2-3 modele da zarobić sprzedawcy a sam zarobi 30-40 złotych ? Sądzę iż scen jak na poniższej fotce w sklepach nie zauważysz ktoś kupi i złoży Twardego inny odłoży na półkę i potem sprzeda. Niestety II wojenne ZOO i ich odpowiedniki królują czy to na wystawach zawodach ,czy prywatnych kolekcjach. Masz całkowitą rację Janusz, ale niestety my mamy różne fobie i kompleksy, bo jest tak zawsze u nas jak tylko się pojawi jakiś model sprzętu polskiej produkcji czy konstrukcji, wtedy zaraz zaczynają się takie podchody, a potem jest bicie piany i dzielenie włosa na czworo, tak było chociażby, kiedy ukazały się fińska "Patria" czyli nasz rodzimy "Rosomak" lub 7TP czy TKS . Ja wiem że nasze konstrukcje są bardzo ale to bardzo niszowe i lepiej jest wydać kolejną n-stą wersję early/mid/late hitlerowskiej Pantery czy czwórki niż np. Skota czy chociażby Mazura nie wspominając o Starze 660 , trochę to dziwne bo Skoty były/są używane w dużych ilościach w Afryce , a Mazur i Star 660 były używane w czasie wojny w Wietnamie ( oczywiście nie po tej jedynie prawilnej stronie) , dziwi też zwłaszcza że są wydawane przez Trumpetera np. takie endemiczne południowoafrykańskie konstrukcje jak haubicoarmata G6 czy pojazd rozpoznawczy Rooikat . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi