Grzes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 31 minut temu, abtb napisał: Malowanie żółtego bardzo słabo mi wychodzi a o czerwonym to już nawet nie będę wspominał I - wyjątkowo - bardzo mnie to w tym przypadku cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 46 minut temu, abtb napisał: Malowanie żółtego bardzo słabo mi wychodzi a o czerwonym to już nawet nie będę wspominał A poza tym jakoś mi szwabską flagą zalatuje ta fota Wsjo wmiestie und zussamen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 taką reasumpcje to ja szanuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 Dobra, starczy leniuchowania, bo taka reanimacja to gwóźdź do trumny. Protestów nie było, to do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 W dniu 23.04.2022 o 22:38, giberes napisał: gwóźdź do trumny Proszszszę bardzo - trumna i dwa gwoździe : Z bardzo pewnych źródeł wiem, że będzie jeszcze Vampir do trumny W dniu 13.04.2022 o 18:43, M.A.V. napisał: reasumpcje Jest to niewątpliwie prawidłowa forma gramatyczne bo "reasumpcje" szykują się co najmniej cztery Tak więc kolega z sąsiedniej wsi musi uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 16 godzin temu, abtb napisał: Z bardzo pewnych źródeł wiem, że będzie jeszcze Vampir do trumny I osinowy kołek do kompletu poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) 16 minut temu, Roland_Sebastian napisał: I osinowy kołek do kompletu poproszę! Z Ikei? Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi