copycat Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Pomijając błędy Zwezdy, zazdroszczę tym którzy sklejali Menga, za późno znalazłem zdjęcia prawej strony i teraz wiem, że tył od połowy fartuchów nie powinien posiadać żółtych plam kamuflażu. Samo malowanie i model to trochę zlepek tego co znalazłem w internecie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Mi się podoba. Maziaje na fartuchach to chyba bła przykemna robota - nie trzeba się było o smugi z pędzla martwić. Czemu zazdroscisz tym co mają Menga? Pytam bo sam mam Zvezdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Października 2020 Autor Share Napisano 18 Października 2020 Ponoć mniej błędów merytorycznych, no i gąsienice. Moje wygięły się w literę v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 bardzo fajny i ciekawy efekt malowania - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Pięknie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi