copycat Napisano 18 Października 2020 Napisano 18 Października 2020 Pomijając błędy Zwezdy, zazdroszczę tym którzy sklejali Menga, za późno znalazłem zdjęcia prawej strony i teraz wiem, że tył od połowy fartuchów nie powinien posiadać żółtych plam kamuflażu. Samo malowanie i model to trochę zlepek tego co znalazłem w internecie. 10 Cytuj
bazylms Napisano 18 Października 2020 Napisano 18 Października 2020 Mi się podoba. Maziaje na fartuchach to chyba bła przykemna robota - nie trzeba się było o smugi z pędzla martwić. Czemu zazdroscisz tym co mają Menga? Pytam bo sam mam Zvezdę. Cytuj
copycat Napisano 18 Października 2020 Autor Napisano 18 Października 2020 Ponoć mniej błędów merytorycznych, no i gąsienice. Moje wygięły się w literę v Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2021 Napisano 2 Sierpnia 2021 bardzo fajny i ciekawy efekt malowania - podoba mi się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi