Messer Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Witajcie, Kolejny model spod mojej ręki - typowy dla mnie, czyli inny iż normalnie spotykane Pomysł zaczerpnięty zza wielkiej wody, gdzie nawet kosiarki potrafią pomalować w płomienie. Swoją drogą chciałem poćwiczyć true flames i ten model pasował mi do koncepcji. Model prosto z pudła, od siebie dodałem kabelki i przednie lampy z innego modelu. Przednie zawieszenie zostało pokryte proszkiem chromowym, reszta w różnych wariantach czerni i innych kolorków widocznych na zdjęciach. Całość malowana Vallejo + lakier bezbarwny Tryton 1K z puszki. Mała uwaga - na modelu są różne faktury i niedociągnięcia zostawione... specjalnie. Tak, specjalnie. Chciałem aby to wyglądało jak odnowiony ciągnik a nie wychuchane cudeńko szykowane tylko na sema show Pozdrawiam Messer 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 nic więcej nie dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Czyścioszek, jak na traktor, nawet koła nie śmigane Ale rozumiem, że taka konwencja i w jej ramach wyszedł prawdziwy, błyszczący klejnocik. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 Świetny pomysł Gratulacje. Brakuje tyko kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października 2020 Share Napisano 20 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 20 Października 2020 Share Napisano 20 Października 2020 Plus za pomysł i wykonanie. Duże zaskoczenie że nie złom jak 99% takich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Października 2020 Share Napisano 28 Października 2020 Hah w magazynie mam takie aż dwa ! Twój model wyszedł bardzo interesująco, real - true flames wyszły fenomenalnie, po VN wiedziałem, że to Twój konik i znasz się na robocie. Koncepcja bliska sercu jeżeli chodzi o całokształt ale.... Zawsze musi być ale - minimalnie bym zwashował felgi oraz dodał 2 małe czerwone lampki w tylnej części ciągnika - coś na stył bullet light z motocykli made in US :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi