toled Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 A więc moi drodzy - nadeszła ta chwila. Po 2 miesiącach model gotowy:) Miło Was było tutaj gościć i czytać uwagi i opinie. Jutro postaram się ogarnąć foty. W modelarni sezon zimowo-modernizacyjny, więc z miesiąc nic nie będzie robione. Ale żeby nie było Wam nudno to mała ankieta - co następne: Toyota TS050 Hybrid (waloryzacja) BMW 2002 (PZP) Garbus (PZP / lekka waloryzacja) Lamborghini Diablo GT (PZP) Kawasaki Ninja H2R (Mocna waloryzacja) VW T1 Camper (PZP) Mercedes 170 Van z browaru - skala 1/35 (PZP) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Ja chce Diablo obejrzeć, o dziwo nawet go nie mam... Edytowane 10 Stycznia 2021 przez jakub476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Brawo Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Diablo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Motor rób, a nie samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 25 minut temu, Dorotka napisał: Motor rób, a nie samochód Jestem za.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Godzinę temu, Dorotka napisał: Motor rób, a nie samochód Cayman kończ Waść ten swój motór, tutaj tłumy żądają kolejnego Kawasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Jak dla mnie BMW albo Diablo. Chociaż T1 od Revella mam rozgrzebaną od dawien dawna i jakoś nie mogę się za nią wziąć, więc zmagania z tym tematem też chętnie bym zobaczył. Ale zrobisz, co będzie Ci pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 40 minut temu, toled napisał: Cayman kończ Waść ten swój motór, tutaj tłumy żądają kolejnego Kawasaki Mości Kolego, czekam na chrom Spaztix ,leci z USA bo mi tylko wydech został do zrobienia . Wszystko już czeka na ostateczny montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Tradycyjnie jeżeli chcecie zmarnować swoje 47 minut, to nowy film wjechał Model spakowany, jutro go pomęczę przed obiektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 Galeria gotowa. Jeszcze raz dziękuję za wizyty i komentarze Teraz przerwa, po przerwie wracam z Lamborghini Diablo GT w kolorze arancio atlas + waloryzacja blaszkami z Aoshimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Gratuluję zarówno modelu jak i warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Wyszedł super! Ninję weź na biurko poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 38 minut temu, slamacek napisał: Wyszedł super! Ninję weź na biurko poproszę Ninję (co prawda h2 carbon, ale one nie różnią się tak mocno w budowie) robi Cayman i to ze świetnym efektem. Poniżej link do jego warsztatu. Sądzę, że moją H2R zrobię na wiosnę, jak uporam się z Diablo GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 18 minut temu, toled napisał: Ninję (co prawda h2 carbon, ale one nie różnią się tak mocno w budowie) robi Cayman i to ze świetnym efektem. Poniżej link do jego warsztatu. Sądzę, że moją H2R zrobię na wiosnę, jak uporam się z Diablo GT W H2 carbon są dodatkowe osłony-owiewki przy deklach silnika , inny tłumik wydechowy , czacha ma jeden, lewy wlot powietrza oraz jest inna kolorystyka baku, błotnika przedniego i paneli bocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 6 minut temu, cayman napisał: W H2 carbon są dodatkowe osłony-owiewki przy deklach silnika , inny tłumik wydechowy , czacha ma jeden, lewy wlot powietrza oraz jest inna kolorystyka baku, błotnika przedniego i paneli bocznych. No to pisałem, że nie różnią się tak bardzo Niech ten spaztix w końcu przyleci, będzie można pokrytykować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Zastanawiam się nad przerobieniem układu wydechowego i wytoczeniem tłumika.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 10 minut temu, cayman napisał: Zastanawiam się nad przerobieniem układu wydechowego i wytoczeniem tłumika.? Każda waloryzacja, która utrudni Ci życie, nam poprawi nastrój, a będzie wizualnie świetna jest dobrym wyborem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi