Chilar Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2020 przez Chilar dodałem jeszcze dwa zdjęcia; zapraszam do oglądania i komentowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2020 I jak doskonale widać nosze są w sporej odległości od nadkoli... Fajna sanitarka wyszła u mnie leżakują chyba ze 3 szt bo zawsze można zrobić zwykłą sanitarkę na Oplu taki klasyczny gratis od Dragona. Fajnie że kolekcja sanitarek rośnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Wnętrze robi doskonałe, niezwykle przestrzenne wrażenie. Bardzo ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Fajny! Podoba mi się! Hedwig też jest OK. Może tylko przypudrować jej trzeba lico, bo trochę się spociła do zdjęcia Poza tym bardzo OK. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Ciekawy model, ładnie wykonany. O figurce już pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barbara Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Model sanitarki intryguje zwłaszcza jak ogląda się wnętrze pojazdu.Wykonanie profesjonalne.Pani sanitariuszka ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 12 minut temu, Barbara napisał: Model sanitarki intryguje zwłaszcza jak ogląda się wnętrze pojazdu.Wykonanie profesjonalne.Pani sanitariuszka ok . Mama czy znajoma autora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Bardzo ciekawy i rzadki pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Bardzo ładnie pomalowany. Mnie się właśnie taki stopień rozjaśnienia podoba - większy to już byłoby troszkę komiksowo. Brudzenie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi