czak45 Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć Miał zostać dawcą nitów do 7TP, ale nie został. I skoro już był to pomyślałem, że skleję i skleiłem. Wyszło jak wyszło. Pierwszy raz robiłem zasieki z drutu i lej po pocisku. Dziwne też jest to drzewko przy zasiekach, ale chciałem mieć wszystko co charakterystyczne dla I Wojny Światowej. Obłocenie gąsienic wyszło słabo, ale to już nie do odratowania. Jedyne co to kolor błota na gąsienicach jako tako dopasowałem do podłoża. Pewnie jest to moja pierwsza i ostatnia praca z tego okresu. Warsztat. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez czak45 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Wstaw zdjęcia a nie linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 9 minut temu, Grzes napisał: Wstaw zdjęcia a nie linki Trochę się pozmieniało na forum od mojej ostatniej galerii. Teraz są zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Jakaś taka smutna ta kompozycja. Idealnie trafia w klimat tamtej brudnej wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, czak45 napisał: Teraz są zdjęcia? Lux Dopisz jeszcze jaka skala Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2020 Moge prosic, by kolega w swoich galeriach pisał nazwe modelu, firmę i skalę w jakiej jest model wykonany? W modelu, nie podobaja mi sie gasienice. Wygladają jakby były oblepione gumą. Reszta winetki, jest ciekawie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 14 godzin temu, jawkers napisał: ...gasienice. Wygladają jakby były oblepione gumą... też uważam ze to najsłabszy element - mam wrażenie że malowanie nie wyszło (chyba miało być błoto a wyszło jak zalane farbą) Ale ogólnie podstawka mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 6 Grudnia 2020 Share Napisano 6 Grudnia 2020 To samo. Kompozycja jako całość ładna, dobry pomysł. Z tymi gąsienicami i wózkiem z tyłu to szkoda, można trochę żałować. Proponuję pojazd zrobić jeszcze raz, nie jest aż tak pracochłonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi