blindwolf Napisano 10 Grudnia 2020 Napisano 10 Grudnia 2020 Witam Oto co wyszło mi ze znanego masochistom zestawu firmy Plastyk. Z góry przepraszam za kiepskie tło, ale biały brystol córka przerobiła na portret rodzinny. Co do modelu: połówki kadłuba niesymetryczne, szpara między płatem a kadłubem i owiewka jakby z innego modelu. No ale jakoś poszło. Widać szpachlę przy kabinie. Model malowany pędzlem - Revell i Humbrol ( szkoda było mi na niego akryli, a stare zapasy trzeba wykończyć ). Do ideału brakuje. Aha - żyłki mi zbrakło - pojawi się za dzień lub dwa. 1 Cytuj
abtb Napisano 10 Grudnia 2020 Napisano 10 Grudnia 2020 O rzesz ty Jak dla mnie ogień . Najlepszy Jak z Plastyku jaki widziałem na forum. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 11 Grudnia 2020 Napisano 11 Grudnia 2020 Ładny (choć co do najlepszego Jaczka to jednak Mikolaj75 trochę więcej wycisnął z zestawu ) 1 Cytuj
adamus222 Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 Petarda.Będzie na jakimś konkursie? 1 Cytuj
jarek Napisano 22 Grudnia 2020 Napisano 22 Grudnia 2020 Robiłem go w połowie lat 70-tych.Był pomalowany farbą olejną do podłogi żeby nie było widać niedoskonałości w sklejaniu. Cytuj
myszaty Napisano 22 Grudnia 2020 Napisano 22 Grudnia 2020 Przypowieść: Dostał koleś bilety do filharmonii, przyjechał do miasta gdzie się mieściła, ale nie znał drogi. Zobaczył innego kolesia który szedł ze skrzypcami więc zapytał: - jak się dostać do filharmoni??? - ćwiczyć, dużo ćwiczyć... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi