blindwolf Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Witam Oto co wyszło mi ze znanego masochistom zestawu firmy Plastyk. Z góry przepraszam za kiepskie tło, ale biały brystol córka przerobiła na portret rodzinny. Co do modelu: połówki kadłuba niesymetryczne, szpara między płatem a kadłubem i owiewka jakby z innego modelu. No ale jakoś poszło. Widać szpachlę przy kabinie. Model malowany pędzlem - Revell i Humbrol ( szkoda było mi na niego akryli, a stare zapasy trzeba wykończyć ). Do ideału brakuje. Aha - żyłki mi zbrakło - pojawi się za dzień lub dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 O rzesz ty Jak dla mnie ogień . Najlepszy Jak z Plastyku jaki widziałem na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Ładny (choć co do najlepszego Jaczka to jednak Mikolaj75 trochę więcej wycisnął z zestawu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus222 Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Petarda.Będzie na jakimś konkursie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Robiłem go w połowie lat 70-tych.Był pomalowany farbą olejną do podłogi żeby nie było widać niedoskonałości w sklejaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Przypowieść: Dostał koleś bilety do filharmonii, przyjechał do miasta gdzie się mieściła, ale nie znał drogi. Zobaczył innego kolesia który szedł ze skrzypcami więc zapytał: - jak się dostać do filharmoni??? - ćwiczyć, dużo ćwiczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi