podciech Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Witam koledzy , mam 44 lata . Jak większość modelarstwem zacząłem interesować się w pięknych jak dla mnie latach 80tych. Parę lat temu wysprzedałem cały dorobek około 200 modeli i postanowiłem zacząć od nowa przekładając ilość modeli na jakość i ich oryginalność . Moja skala to lotnictwo 1/72 okres od II Wojny Światowej po czasy obecne . To co mogę pokazać nie jest zbyt wielkim dorobkiem ale pomału będę listę uzupełniał . Serdecznie pozdrawiam Jak-18 Amodel 1/72 B-2 Stealth Testors 1/72 Mil Mi-1MU Amodel 1/72 Kamov Ka-31 helix Amoidel 1/72 PZL 104 wilga Amodel 1/72 Jak-52 Amodel 1/72 RB-36H Peacemaker Monogram 1/72 LETOV S 328 Kovozavody Prostejov 1/72 Edytowane 28 Grudnia 2020 przez podciech 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 Przepiękne prace i podejście do modelarstwa wg „szkoły” Andrzeja Ziobera, chciałoby się rzec. Podziw i szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Kamov i Wilga primasort no i oczywiście szacuneczek za struganie z zestawów Amodelu takich cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Amodel rządzi! Brawo Wilgę wzbogacałeś blaszkami poszycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Bardzo ładnie wykonane biorąc pod uwagę, że materiał wyjściowy bardzo słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 28 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2020 Dzięki Grzes tak Wilga ma blachy poszycia chyba Parta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Moje zdanie znasz, choc się z nim nie zgadzasz.. nie raz twoje modele były inspiracją gdy zabrakło weny Bardzo mnie sie podobywują te twoje maluchy.... plus dodatkowy za 72kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi