Michal_G Napisano 24 Listopada 2023 Autor Share Napisano 24 Listopada 2023 Po dłuuuugiej przerwie wróciłem do tematu. Doszło trochę detali i kalki. Numer taktyczny oczywiście dostanie jeszcze mat. Zostało jeszcze parę drobiazgów, łopatę trzeba będzie skombinować, wykończeniowe roboty malarskie. Potem wash i ciut brudu (ale tylko ciut, bardziej defiladowy będzie). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Lufa to jest element 'PZPR"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Listopada 2023 Autor Share Napisano 25 Listopada 2023 Dokładnie, lufa zestawowa. Zresztą nie zetknąłem się z metalową do BWP-1 w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) Ta lufa wygląda dobrze. Model fajny się szykuje. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 Fajny drobiazg . Numer na wieży można było pociąć przed położeniem, bo na obłości jako całość poszedł środkiem w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 10:31, Michal_G napisał: Dokładnie, lufa zestawowa. Zresztą nie zetknąłem się z metalową do BWP-1 w 1:72. A ja tak, jest nawet na moim zdjęciu w Twoim wątku. Ja walczyłem z ACE i mus był wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Listopada 2023 Autor Share Napisano 27 Listopada 2023 Gerd, a dasz namiary na tą lufę? Może kiedyś się przydać. Przy okazji - widział ktoś z Kolegów dostępne gumowe gąsienice do BWP od ACE? Nigdzie nie ma, a do drugiego bym zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 13 godzin temu, Michal_G napisał: Gerd, a dasz namiary na tą lufę? Też bym zainteresowany namiarem. 13 godzin temu, Michal_G napisał: widział ktoś z Kolegów dostępne gumowe gąsienice do BWP od ACE Czy gumowe gąsienice od ACE były dostępne oddzielnie? Czy ja dobrze zrozumiałem Twoje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 28 Listopada 2023 Autor Share Napisano 28 Listopada 2023 3 godziny temu, Endrju napisał: Czy gumowe gąsienice od ACE były dostępne oddzielnie? Czy ja dobrze zrozumiałem Twoje pytanie? Tak, były. W Exito i w Martoli. Tylko że od dłuższego czasu są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 17 godzin temu, Michal_G napisał: Gerd, a dasz namiary na tą lufę? Może kiedyś się przydać. Przy okazji - widział ktoś z Kolegów dostępne gumowe gąsienice do BWP od ACE? Nigdzie nie ma, a do drugiego bym zakupił. https://microworldtg.wixsite.com/0001/1-72?pgid=l3rdyoks-20ddc09b-967a-4157-be45-8c0c8c1ef1a9 tutaj macie na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Pędzlem malowany? Bo strasznie dużo paprochów na wszystkich płaszczyznach kadłuba o drzwiach desantu. Może to jeszcze przetrzyj czymś ściernym, bo słabo wygląda, zwłaszcza w tej skali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) 17 godzin temu, Michal_G napisał: Gerd, a dasz namiary na tą lufę? Może kiedyś się przydać. Przy okazji - widział ktoś z Kolegów dostępne gumowe gąsienice do BWP od ACE? Nigdzie nie ma, a do drugiego bym zakupił. A nie lepiej cos z druku? Tu akurat do dwojeczki Edytowane 28 Listopada 2023 przez jonathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 28 Listopada 2023 Autor Share Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) Lipstein - ano pędzlem. Na żywo paprochów nie widać, na zdjęciach mocno wychodzą. Spróbuję zdmuchnąć jakoś, fotki były robione po paru dniach postoju bez osłony, mógł się kurz osadzić. Edytowane 28 Listopada 2023 przez Michal_G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 lufa toczona ARMO 72777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Po prawie 4 latach - finał. Fotki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada W dniu 9.01.2021 o 15:09, Michal_G napisał: no i ładnie To teraz, zgodnie z fotką dorabiaj załogę i oczywiście Ana-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi