Szydercza Gała Napisano 20 Marca 2023 Share Napisano 20 Marca 2023 A co te wanty takie luźne? Portek by Ci nie utrzymały, o masztach nie wspominając.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 20 Marca 2023 Autor Share Napisano 20 Marca 2023 Rejs po Morzu Cyjanoakrylowym i się zluzowało.. Na poważnie - nie zaplanowałem wcześniej sposobu mocowania i troszku się popieprzyło...pierwszy raz robiłem coś takiego. No, ale nie myli się tylko ten co nic nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Marca 2023 Share Napisano 20 Marca 2023 3 godziny temu, myszaty napisał: Rejs po Morzu Cyjanoakrylowym i się zluzowało.. Na poważnie - nie zaplanowałem wcześniej sposobu mocowania i troszku się popieprzyło...pierwszy raz robiłem coś takiego. Jak już się wystarczająco napocisz z tym olinowaniem, z pewnością, dla odpoczynku powrócisz do Camela, jego prostymi naciągami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 21 Marca 2023 Autor Share Napisano 21 Marca 2023 Zaprazam do galeryjki: Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi