kozborn Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 Przepiękna robota. Nie mogę napatrzeć się na kokpit. Jeden drobiazg - czy antenka na czubku owiewki radaru nie jest ciut zbyt poziomo? Mam wrażenie, że powinna być odrobinę bardziej ku dołowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Piękny, uwielbiam rosyjskie, sam dorobiłem się już trzech. Dysze luks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormag Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 22:14, Bobek napisał: Kuretake FUDEBIYORI Metallic brush pen plus metalizery Moim zdaniem efekt opalizacji jest genialny, a fakt, że choć po części można go uzyskać pisakami, po prostu wgniata w fotel – chciałbyś podzielić się szczegółami lub jakimikolwiek wytycznymi (co najpierw, co później, czym zabezpieczone bezbarwnie) dla stosowanej przez siebie techniki? A może prowadziłeś jakiś wątek roboczy na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Lutego 2021 Autor Share Napisano 13 Lutego 2021 Może to dobry trop i przyda się pokazac jak to robić przygotuje się i ogarnę temat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 14 Lutego 2021 Autor Share Napisano 14 Lutego 2021 Generalnie zrobię przy następnym samolocie jakiś warsztat ale myśle ze to co na zdjęciu i tak wam dużo powie. Pisali metaliczne są w różnych cenach i rożnej jakości wszystkie maja wspólna cechę łatwo się wylewają i maja fantastyczny pigment. Filozofii nie ma, malujesz rozcierając palcem, pędzlem czy czym chcesz, placem wychodzi najlepiej. Zabezpieczasz semi gloss clear. Znajdę czas to może przy warsztacie Su 35 opisze dokładniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 Fajna robota, Gratulacje. A mówią że GWH to klękajcie narody że to już chyba nic lepszego nie ma a tu proszę - taki trochę bubel ale za to tym wieksze gratulacje za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Jeżeli chce się uzyskać bardziej delikatny efekt przegrzanego metalu polecam pisaki faber castell brush pen, ale niemetaliczne. Na podkładzie typy aluminium czy tytan można robić piękne i subtelne przebarwienia. Ja jestem początkujący ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Jakoś mi umknęła ta Suczka - a wielkiej jest urody. Osobiście jestem fanem wszelkiej maści dwumiejscówek, nawet jeśli bywają niekiedy mniej zgrabne od wersji solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi